Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok?! Ha a barátotokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok?! Ha a barátotokba nagyon szerelemesek vagytok, de ő pl. megcsalna, félrelép egy idő után vagy valamilyen módon becsap téged (folyt lent)

Figyelt kérdés
gondolom szakítanál vele. Visszemnél hozzá később? adnál neki még egy esélyt?
2009. aug. 3. 05:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szakítanák vele
2009. aug. 5. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:

ahogy magamat ismerem biztos hogy az első hiba után megbocsájtanék.főleg ha előtte a kapcsolat hosszú volt és sok lenne a szép emlék ...

16/l

2009. aug. 5. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha megcsalna nem tudnék neki megbocsájtani, de az átverést még talán megbocsájtanám!17
2009. aug. 5. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Megbocsátani megbocsátanám, de soha nem kezdeném újra, nincs értelme mert már soha nem lenne ugyanolyan mint előtte
2009. aug. 5. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Dobnám és nem engedném vissza soha mert visszaélt azzal h én szeretem..:S
2009. aug. 5. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Hiába lennék oltárian szerelmes belé!Én kétoldalú kapcsolatra vágyom!Azt az embert aki szerelmes nem lehet vinni, akármilyen jó nőről és férfiről is van szó!Ha meg nem szeret minek legyek vele????
2009. aug. 5. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
kidobnám! Innentől már az sem hinném el neki, amit kérdez!
2009. aug. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!