Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fogja fel, hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogja fel, hogyan mondjam meg?

Figyelt kérdés

Barátommal szakítottam nem olyan régen. Ő még mindig szerelmes, én azonban nem. Ez volt az egyetlen (de pont elegendő) ok, ami miatt nem vagyunk együtt. Ő ezt nem érti meg, és biztos benne, hogy még össze fogunk jönni. Én tudom, hogy nem. Ő azért gondolja így, mert nekem ő volt az első nagy szerelmem, neki pedig régóta én voltam az, akit sokáig megtartott, és szeretett. Igazából találkozni nincs értelme, mert ő barátként nem tud rám nézni. Ezért úgy gondolom, nem is kéne tartani a kapcsolatot.

(Nekem időközben feltűnt egy másik srác, aki kisebb koromban tetszett, és most, hogy kezdem megismerni, kezdem megkedvelni is. Ezért is kizárt dolog, hogy összejövünk megint, de enélkül sem akarnám már.)

Hogy értessem meg vele, hogy részemről tényleg vége, és nem szeretnék semmit? Bunkó nem szeretnék lenni.

18L

2012. szept. 26. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Van új barátod, akibe szerelmes vagy.
2012. szept. 26. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak ne hazudj neki. Tényleg az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem beszéltek. Kegyetlen, radikális, de célravezető.
2012. szept. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!