Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatom el a srácot? Részletek lent.
Nos lányok, el kell, hogy mondjam, jó hülyék vagytok. Mármint a kérdező, és az a válaszoló, aki ugyanilyen szittyában van. Ezek a "Casanova" stílusuak (mint én), nem kitartóak. Addig érdekel az ostromolt vár, amíg meg nem kapom. Utána felejtős, jöhet a következő. Ha nem akarsz magadnak nagy fájdalmat okozni, elfelejted. Hidd el, a saját példámból tudom, hogy nem fogod őt érdekelni, és megváltoztatni sem. Hűséges sem lesz. Én is szeretem a "nehezebb prédákat", mert kicsit harcolni kell értük. De a végén megkapom, és onnantól kezdve lesz@rom a kapcsolatot. Keresem a következőt.
Ha jól értelmeztem, a te általad felvázolt pasi is ilyen, mint én!
Vigyázz!!! Jah, és ha énfajta, akkor tudja, hogy milyen nőnek hogy kell inponálni, úgyhogy ne dőlj be minden szavának.
Joggal kérdezheted, hogy miért mondom el ezeket: Azért, mert sz@r az egész. Minden csajt 4-5 mondattal és egy szép mosollyal le lehet venni a lábukról!
Legyen már bennetek tartás!
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!