Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszoktál-e nézni párod telefonjába, elolvasod-e az elektronikus leveleit, stb?
Tudom ez egy provokatív megosztó kérdés.
Mielőtt szétmentünk a párommal én belenéztem ,igaz előtte szemtől szemben megkérdeztem van-e valami közölnivalója (nem volt) persze érdekes dolgokat találtam és csak megerősített,hogy ne legyünk együtt,most azért jutott eszembe mert olvasgattam válaszokat és érdekelne ,érdekelne a véleményed történeted,az,hogy hol a határ? Hol van az a határ amikor rájössz átvernek ,átvernek de nem mondják !? 38ff
Én tudom az ő jelszavait mindenhova, sokszor kért már meg, hogy lépjek be neki és nézzem meg ezt vagy azt.
Telefonjához is bármikor hozzányúlhatok, de nem szoktam, max játszok rajta, de előtte mindig megkérdezem. Ha épp nincs ott, akkor felveszem, sms-t soha nem olvasom el.
Viszont ő nem tudja az én jelszavaimat sehova, nem tud a telefonomba turkálni, mert le van jelszavazva, illetve mindig magamnál hordom, így nem is tudná felvenni helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!