Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszoktál-e nézni párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszoktál-e nézni párod telefonjába, elolvasod-e az elektronikus leveleit, stb?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy provokatív megosztó kérdés.

Mielőtt szétmentünk a párommal én belenéztem ,igaz előtte szemtől szemben megkérdeztem van-e valami közölnivalója (nem volt) persze érdekes dolgokat találtam és csak megerősített,hogy ne legyünk együtt,most azért jutott eszembe mert olvasgattam válaszokat és érdekelne ,érdekelne a véleményed történeted,az,hogy hol a határ? Hol van az a határ amikor rájössz átvernek ,átvernek de nem mondják !? 38ff

2012. szept. 26. 11:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Igen, az az a tv-shopos zoknicsipesz, ami kapcsolatot létesít a két fele közt és nem engedi, hogy mosás közben elkeveredjen. :)))))
2012. szept. 26. 12:31
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Férjem munka miatt napokig, hetekig nincs itthon. Tudom a jelszavát az email fiókjainak és a FB-jának is, rendszeresen meg is nézem. A telefonjába soha nem néztem bele, de ha kérném az első szóra odaadná. Ez fordítva is így működik nálunk, soha nem nézett bele a telefonomba. Sőt, ha csörög és nem vagyok ott, még csak fel sem veszi, nem foglalkozik vele ki keresett.
2012. szept. 26. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Megtehetném, mert nem titkolózik, közösségi oldalak belépésénél már be van írva a jelszava, csak entert kell nyomni, de nem szoktam.

Annyi, hogy ha csörög valamelyikünk telefonja, és a másik van közelebb hozzá, akkor látja, kitől jön a hívás, mielőtt odavinnénk a hívott félhez. Még sokszor meg is kérdezzük, hogy ki keres.

Exem elől se titkoltam semmit, mégis vette a bátorságot, hogy titokban elolvassa a leveleimet. Nem talált semmi "használhatót", de nagyon rosszul esett, amikor megtudtam.

2012. szept. 26. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs igényünk egymás leveleire. Persze szoktunk egymás előtt e-mailt olvasni, de akkor sem mászunk bele a másik gépébe. Telefonnal is úgy vagyok, hogy nem nagyon piszkáljuk a másikét, sms-eket sem vadászok, mert ennyi intimszféra kell. Igaz okot sem ad rá, hogy átmenjek kopóba.
2012. szept. 26. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell lepontozni mindenkit?!

(feltételezem nem a kérdező volt)

2012. szept. 26. 13:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozza le a normális válaszokat( trollkodást befejezni )
2012. szept. 26. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:

tudom a felhasználónevét és a jelszavát mindenhez :

telefon FB email netbank stb.....

bármikor belenézhetnék de nem teszem .... az az ö magán zónája

ha igen mert valami miatt muszáj előtte szólok neki vagy ö kér meg rá : pl átutalás, fontos email,

és fordítva is így van majdnem :-)

csak ö nem tudja sok esetben mert nem tudja megjegyezni :-DDDDD

a párom mindenűt ugyan azt a felhasználónevet és jelszót használja -- így könnyű :-P

én minden helyen más

de ez bizalom kérdése

ha be is kell mennem a levelezésébe mondjuk akkor csak azt nyitom meg amire megkért a többit nem

2012. szept. 26. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Biztos egy olyan csaj pontozott le minket, aki nagyon szeretne turkálni a pasija fiókjaiban, de nem tudja a jelszavát, és idegesíti, hogy nekünk meg van normális, bizalomra épülő kapcsolatunk :D csak sajnálni tudom :D
2012. szept. 26. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Csak ha megkér rá, ha pl. jön üzenet, és a fürdőben van, de kiszól, hogy nézzem meg, ki az és mit ír. Meg ha együtt gépezünk, akkor belenézek az e-mailjébe, de hát úgyis ott van akkor, és szól, ha vmi nem publikus. Egyébként eszembe nem jutna, ez a másik személyiségi jogainak megtiprása, akkor is, ha titkol vmit. Engedély nélkül más cuccához amúgy sem nyúlunk hozzá, mert ritka tirpák dolog. Lehet lepontozni, de sztem ez alapvető illemszabály :D.
2012. szept. 26. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem nézek bele, pedig tudom a jelszavát, illetve mobiljába is belenézhetnék éppen. De köztünk minden rendben van. Ha valami gyanú lenne, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy belenéznék, hogy előrébb jussak a gyanúmmal.
2012. szept. 26. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!