Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszoktál-e nézni párod telefonjába, elolvasod-e az elektronikus leveleit, stb?
Tudom ez egy provokatív megosztó kérdés.
Mielőtt szétmentünk a párommal én belenéztem ,igaz előtte szemtől szemben megkérdeztem van-e valami közölnivalója (nem volt) persze érdekes dolgokat találtam és csak megerősített,hogy ne legyünk együtt,most azért jutott eszembe mert olvasgattam válaszokat és érdekelne ,érdekelne a véleményed történeted,az,hogy hol a határ? Hol van az a határ amikor rájössz átvernek ,átvernek de nem mondják !? 38ff
Megtehetném, mert nem titkolózik, közösségi oldalak belépésénél már be van írva a jelszava, csak entert kell nyomni, de nem szoktam.
Annyi, hogy ha csörög valamelyikünk telefonja, és a másik van közelebb hozzá, akkor látja, kitől jön a hívás, mielőtt odavinnénk a hívott félhez. Még sokszor meg is kérdezzük, hogy ki keres.
Exem elől se titkoltam semmit, mégis vette a bátorságot, hogy titokban elolvassa a leveleimet. Nem talált semmi "használhatót", de nagyon rosszul esett, amikor megtudtam.
Miért kell lepontozni mindenkit?!
(feltételezem nem a kérdező volt)
tudom a felhasználónevét és a jelszavát mindenhez :
telefon FB email netbank stb.....
bármikor belenézhetnék de nem teszem .... az az ö magán zónája
ha igen mert valami miatt muszáj előtte szólok neki vagy ö kér meg rá : pl átutalás, fontos email,
és fordítva is így van majdnem :-)
csak ö nem tudja sok esetben mert nem tudja megjegyezni :-DDDDD
a párom mindenűt ugyan azt a felhasználónevet és jelszót használja -- így könnyű :-P
én minden helyen más
de ez bizalom kérdése
ha be is kell mennem a levelezésébe mondjuk akkor csak azt nyitom meg amire megkért a többit nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!