Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem hiszem el! Miért van ez?

Én is voltam már ilyen helyzetben! Én 3 évig voltam együtt az expasimmal! Ő is nagyon féltékeny volt,és én is! A végén már annyira eltúlozta hogy szinte az utcára se mehettem ki!Tudta h szeretem és visszaélt vele! Eltiltott a barátaimtól,akikkel együtt nőttem fel,buliba nem mehettem,sehová,mert különben veszekedett velem!Persze nekem egy szavam nem lehetett!
Idő után rájöttem hogy ennek így semmi értelme és erőt vettem magamon és elhagytam!
Azóta teljesen kiegyensúlyozott életet élek,és örülök hogy megtettem!
A saját tapasztalatból mondhatom,hogy szerintem jobb lenne ha inkább valaki mást keresnél magadnak

Ha komolyan érdekel, hogy mi megy köztetek, és akarsz változás, akkor csak ennyit mondok: olvasd el Eric Berne: EMberi játszmák c. könyvét. Nagyon tanulságos:) És kb. minden könyvtárban megvan;)
Soksikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!