Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen fiúk jönnek be? Tulajdonságot és külsőt is kérek.

Figyelt kérdés

2012. szept. 24. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Legyen udvarias, vicces, vidám, intelligens. Plusz pont ha olyan zenét hallgat, amit én. :)

Külső? Nem olyan fontos... De ha már muszáj. Szemüveges (komolyan, imádom a szemüvegeseket), zöldes-szürke szem, nem túl magas (nem akarok egy toronnyal járni).

16L

2012. szept. 24. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Vicces, okos, hűséges. Külsőre meg leginkább az "átlagos" arcú, 175-190 közötti, vékony, stílusos fiúk tetszenek.
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nem elvárás, meg ezenk kívül természetesen más is szóbajöhet, de tökre odavagyok a szőke hajú srácokért, meg sötét barna hajjal a kék szem is tökre bejön.
 4/5 anonim ***** válasza:

külső: kicsit sportos, de csak kicsit :D

a haja ne legyen hosszú (pl. copfos):S azt valamiért nem szeretem:D

a többi mindegy:)

belső: HUMOROS, határozott.

más nem nagyon számít, legalábbis nálam:)

2012. szept. 24. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Belső: udvarias, kedves, kommunikatív, ne beszéljen csúnyán, vicces, legyen olyan a humorérzéke mint amilyen az enyém, intelligens, figyeljen rám.

Külső (ami nekem leginkább bejön): sötétbarna haj, barna szem, hosszú haj, szakáll (rocker csaj vagyok :D) ne legyen 2 méteres, de 150 cm se :D

Én megtaláltam az ilyen tulajdonságokkal rendelkező Páromat és imádoooom :D :))

22/L

2012. szept. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!