Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a 15. születésnapjára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a 15. születésnapjára?

Figyelt kérdés
a barátommal 5 hónaja vagyunk együtt.elfog utazni 7 napig nem találkozunk és potn a születés napján jön haza.nem tudom hogy mit vegyek neki.imádja a vizipipát szivesen vennék neki azt de nem biztos hogy a szülei díjjaznák az ötletet.
2009. aug. 2. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan vedd meg neki, ha annyi pénzed van.

Egyébként engem a szüleim nagyon nem érdekelnének..

Én speckó gitárt kaptam a 15. születésnapomra és a szüleim nem nagyon díjazták, hogy olyan drága ajándékot elfogadtam. : D

Persze nem ugyanaz a kettő, mert az mégis csak egy vizipipa.:P

Döntsd el.

2009. aug. 2. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
de nem is az ár...hanem h káros...én anyum engendé ővé nem biztos és igy bizonytalan vagyok.
2009. aug. 2. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Hat en egy kicsit le foglak torni, de ne vedd nagyon rossz neven..

Eloszor is kezdenem azzal, hogy 15 evesen a test, tudo, agy teljes fejlodesben van. Te jomagad is jelezted, hogy nem olyan egeszseges. Sajnos az elozo kommentjebe is belekopok, mert a szuloi velemeny fontos. Barmennyire omodinak tunik is, lassuk be, hogy talan a legjobban a szulo ismer minket, meg akkor is, ha ezt maskepp latjuk. O volt ott amikor a szemelyisegunk kifejlodott. Tudni kell annyit, hogy az eletunk elso 2 eveben fejlodik ki a szemelyisegunk es intelligenciank 80 szazaleka. Aki nem hiszi nezzen utanna a netten a fejlodeslelektannak...

Egy masik dolog amire figyelned kene, hogy az ajandekba fektetett osszeg ne legyen tul nagy. Lehet tehetosebb csalad tagja vagy, ami nagyon szerencses eset, de egy 5 honapos kapcsolat nem ok arra, hogy nagy osszegeket koltsel egy-egy ajandekozasra. Nem az ajandekot kell hogy szeresse a parod, hanem teged. Es biztos vagyok benne, hogy ha egy kicsit korulnezel biztos kapsz valami mast, ami jobban kifejezi szemelyisegedet es inkabb megfelel a korosztalynak is....

2009. aug. 2. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
jajj de sok bolcsesz van itten he :>
2009. aug. 2. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
én tőle fehérarany gyűrűt kaptam egy nagy plüssel meg karkötövel szóval...
2009. aug. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!