Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? Hisz mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Hisz mindent jol csináltam!

Figyelt kérdés

hello, na szoval letöltöttem egy filmet,és a sajátgépbe tárolja a temp mappában,és mikor ki szerettem volna bontani akkor nem találtam sehol a letöltött winrar anyagokat!nem is értem ezt az egészet hogy tünhetett el?mindent jol csináltam söt már le is töltöttem egy filmet azzal nem volt problémavan!!!, de viszont a letöltéseknél pedig ott van mindegyik és csak az elsöt nyitja meg mert az mondjuk a sajátgébbe van ugyhogy nem értem.segitsetek aki ért is hozzá!!!!!!mert már mindent átkuttattam és tiszta ideg vagyok!sziasztok!válaszoljatok kérlek!!!!!!

bocsi hogy ide irok de itt nagyobb a forgalom:)

2009. aug. 2. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Másold az összes fájlt egy mappába, és ott klikk az elsőre, majd "Kibontás ide", vagy ha angol, akkor "Extract here". Akkor abba a mappába csomagolja ki.
2009. aug. 2. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
HUHU!!!! Ez a szerelem, szex / párkapcsolatok témakör!!!
2009. aug. 2. 15:44
 3/6 A kérdező kommentje:
köszike,csak az a problémám hogy csak az elsö van meg érted?többi eltünt ugy van hogy 1-8ig!és ha a kibontásra megyek akkor akkor elkezdi csiinálni utána meg,kéri a 2kat és nem tüdom hogy hova tünt érted?ez benne a poén de msot komolyan hát hova a faszba tünhetett a sajátgébböl?
2009. aug. 2. 15:52
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom pont azért irtam ide mert hamar kapok választ rá legalább.
2009. aug. 2. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én is ideges lennék ha eltűnne a párom néhány része.. XD

Nem hiszem hogy nagyobb, ide "szexelni" járnak az emberek, nem gépezni. :)

2009. aug. 2. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
jo ugylátom ez az oldal tiszta káoszzzzzzzzzz már leirtam párszor h mivan.........
2009. aug. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!