Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy együtt lenni valakivel, hogy nem vagy szerelmes és tudod, hogy nem ő az igazi és nem mellette fogsz megöregedni?
Szerintem az elet alapbol tul rovid ahhoz, hogy olyannal legyek egyutt, akivel tudom, hogy nem leszek boldog, es sosem fogom igazan szeretni. Ameddig vele dekkolok, az elveszi a draga idot attol, hogy megtalaljam azt, akivel minden klappol.
Plusz ha o gyereket tervez, akkor az azert a kovetkezo pasijaval sem rogton vallalhato be. Ha szakitasz vele, akkor lehet, hogy 1-2 ev, vagy tobb, mire mast talal. Utana par ev egyuttlet azert kell a felelossegteljes csaladapitashoz. Most hogyha te meg rabolod az idejet par evig, akkor egyre idosebb lesz, es a vegen 35-40 fele mar a gyerekvallalas is kockazatosabb.
Ha nem azonosak a celjaitok, ne raboljatok egymas idejet szerintem. Ne hitegesd.
Mi a fenének vagytok együtt ha nem szereted? Minek kezdted el?
A kérdésedben benne van a válasz.
Inkább most menj, mert elrontod mindkettőtök életét, és mindketten boldogtalanok lesztek hosszú távon.
Ne játssz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!