Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz ügy!? (bővebben)

Figyelt kérdés
Az egyik lány itt kérdezett egy hasonlót! Hogy azért szakított a barátjával, mert már kiszeretett a barátjából, és most mégis talán őt szereti. Az enyém is hasonló, és tegnap én is egy másik kérdésben vettem fel. Az én kapcsolatomban is a barátnőm kiszeretett és nem akar már tőlem semmit, és kb 2 hónapja szakított velem, egy 3 éves kapcsolat volt a mienk. Sok veszekedéssel teli, és ezért nála betelt a pohár (nem csoda). Azóta jó barátságban megvagyunk, ha nem is napi rendszerességel, de tartjuk a kapcsolatot. De ahogy tegnap leirtam 2 hónap után is iwiw-en az ölelős képeink még mindig fenn vannak A szitu az, hogy bár télleg nagyon szenvendtem, hogy visszakapjam, de már kezdek belenyugodni az egészbe, és egy új párkapcsolaton gondolkodom. De ha azt mondaná, hogy visszaakarna kapni lehet, hogy őt választanám. Szóval ti lányok ennyire szeszélyesek lennétek???
2009. aug. 2. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Elképzelhetőnek tartom, hogy valamennyire szeret... Ha mostanában sok volt a veszekedés, az rányomja a bélyegét a kapcsolatra és a közérzetre is, lehet, hogy nyomasztóan érezte magát a kapcsolatban emiatt és úgy gondolota, hogy nem szeret. Viszont most jó barátság van köztetek, harmonikus a kapcsolat, és lehet, hogy visszatérnek benne az érzések.

A másik elképzelhető variáció szerintem az, hogy valóban kiszeretett belőled, nem akar semmit, meg van elégedve azzal, hogy barátok vagytok. A képeket pedig azért nem törölte le, mert 3 évig voltatok együtt és szép emlékeket őriz veled kapcsolatban, és egyelőre nincs olyan ember, akit zavarnának a képek - egy új barát.

2009. aug. 2. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem minden lány,de én tudom h ilyen vagyok. Elkövettem én is ezt a hibát,és fel is tettem már ilyen jellegű kérdést...

3 évet voltunk együtt,sokat veszekedtünk,nagyon az utolsó időkbe. volt olyan h szakítottunk,és ő nek majdnem lett uj barátnője,na akkor kaptam észbe és mindent elkövettem h visszajöjjön hozzám,és vissza is jött. De aztán úgy éreztem h már nem vagyok belé szerelmes... ebben az is köüzrejátszott h volt valaki aki nagyon megtetszett,és mikor januárban szakítottunk a barátommal,én összejöttem azzal a mésik sráccal. Nagy csalódás volt az egész,vhogy többet képzeltem mögé,mert ugy éreztem h én totál bele vagyok zugva,és csalódásként ért h egyik napról a másikra dobott. Akkor nem is tudom hogyan de vhogy kibékültünk az ex barátommal,és próbáltuk ott folytatni ahol abba hagytuk... persze nem igazán ment,igaz ő nem hozta fel ezt a kis szakítási időt és h nekem más pasim volt.de én annyira akartam visszakapni azt a srácot,h nem adtam magam 100%ban h megint a régi kapcsolatomat hozzam rendben. meg volt bennem az az érzés h barátom nem is szeret csak a megszokás miatt békült ki velem,és bocsátotta meg nekem ezt a kis kilengést... 1,5 hónapot voltunk együtt,mikor megint szakítottam vele. Ő elég hamat becsajozott. Ugy képzelted h hétvégén még kérte h folytassuk,de én makacs voltam és nemet mondtam és csütörtökön már láttam iwiwen h kapcsolatban van fenn. ő most boldog. napról napra jobban szereti az uj barátnőjét. Én meg itt vagyok tök egyedül,és rájöttem h végig ott volt velem az aki kell és fontos. és attól hogy már nem szerelmes vagyok,nincs rózsaszín köd,még nem kellett volna a semmibe dobnoma 3 évünket. szeretem nagyon,és örülök h most boldog,de mégis rohadt szar érzés h nincs velem és nem velem boldog. Közbe avatkozni nem akarok,mert megigértem neki h soha többet nem szolok bele a dolgaiba,meg ugy érzem h tök felesleges lenne,hisz most tök jól el van az uj csajával. csak várok és várok. Várom h szakítsanak és h megkeressen vagy vmi. hogy felvegye velem a kapcsolatot,és ujra kezdhessük. addig meg nem tudom mi lesz... Próbálok nem gubozva élni... és azt mondják ha tényleg ő volt az Igazi akkor egyszer még leszünk együtt.

2009. aug. 2. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pár hónapja szakítottam a barátommal 2 és fél évig voltunk együtt. Eleinte úgy voltam vele hogy talán mégis szeretem, nem hiányzott csak már újra jól éreztem vele magam és gondoltam ha nem is akkor de a nyáron újra összejöhetnénk. Határozott szándékom volt neki ezt meg is mondani, de végül közbejött pár dolog és nem így történt (ezt most nem ecsetelném). Én levettem a képeinket iwiwről és a végén már úgy gondoltam jobb lenne ha nem is beszélnénk. A te volt barátnőd lehet nem tudja eldönteni mit is akar mert szvsz rég levehette volna azokat a képeket. Másrészről fura mert már mondhatott volna valamit erről, ahogy előbb is írtam én megtettem volna.
2009. aug. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!