Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más lány is akinek a barátja többet tölt a tükör előtt mint ő?
Először is leszögezném nem mondanám magam igénytelennek, de a barátomról feltűnt, h rengeteget cicomázza magát.
Hajmosás, hetente 2-szer, utána hajvasalás, zselé, wax, lakk... ezzel még nem lenne gond mert nagyon tetszik szép a haja.
De pl több kozmetikai szere van mint nekem, arckrémek bőrradír stb ami durva volt az az arcpakolás :)
ezenkívül egy csomót költ ruhára, stb
A barátnőm szerint ez elég gyakori és sok ilyen pasi van, és ne legyek "ódivatú"...
Az én barátom is több időt tölt tükör előtt, de csak mert gyökkettővel készül el. :D
Míg én lefürdök, szőrtelenítek, hajat mosok, szárítok-belövök-kenceficézek, sminkelek, öltözködök, pakolászok, addig ő megmossa a fogát, borotválkozik és kitalálja melyik nadrágját fogja felvenni. És általában rá kell várni. :D
Amúgy a kérdésben foglalt, hasonló srácismerősöm is volt, de az nem a barátom. De csak ő, sok ilyen srácot nem ismerek.
Nincs ezzel gond,de több mint valószínű hogy egy nagyobb farokért úgy lebukna mint búvár kund a hajó alá :).
"De pl több kozmetikai szere van mint nekem".Az hogy valaki ad magára vagy egy kisminkelt fartúró az megint két dolog :DDDDDDD.
szerintem is kicsit gáz utolsó
nekem már a hajvasalás is kicsit húzós,nem szeretem
a vasalt hajú srácokat,de megbékélek velük
na de hajlakk,arckrém,arcpakolás...kicsit erős
lehet hogy egy löket hiányozna neki,és tényleg bemelegedne
"megmossa a fogát, borotválkozik és kitalálja melyik nadrágját fogja felvenni."
na ha egy pasi ezzel tölt ennyi időt,ez még a természetes kateg
de amit leírtál kérdező
volt ilyen ismerősöm,neki is volt barátnője,de talált egy pasit,aki olyan volt ezen a téren mint ő,és most együtt élnek
nem gáz,de nem értem hogy az elején ezt miért nem tudják
nem merik felvállalni maguk előtt se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!