Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok ilyen lánnyal? (akinek kell képet is küldök. )
Figyelt kérdés
Kicsit elvont lány vagyok. Alakra sem az a hű de jó. 167 cm, 64 kg vagyok.Kicsi a fenekem és a hasam nagyon széles. Nem zavar titeket egy lányon, ha aránytalanul oszlik el a zsír? Az érdeklődési köröm is érdekes, zűrzavaros vagyok kicsit :D Imádom a rasztákat, a reggae zenét, szeretek tanulni,elbeszélgetek akárkivel, de igazából nincsenek túl szoros baráti kapcsolataim. Rajongok a hullákért, szeretek este a temetőben mászkálni,horrort nézni. Elég érdekesek a céljaim is...tehát nem vagyok túl normális. Nektek beleférne egy ilyen lány, vagy inkább aranyos,nem túl csacsi nőstényekkel alakítanátok szívesen kapcsolatot?:D2012. szept. 23. 20:15
21/28 anonim válasza:
én nem láttam képet,de valahogy nem is igazán érdekel a leirás alapján:)
22/28 anonim válasza:
én esküszöm beleszerettem:D nekem kell ez a csaj :D
23/28 anonim válasza:
Héé, küldjétek már el a képet! :)
24/28 anonim válasza:
kíváncsi vágyok. kép? am miért nem raktad ki eleve, ha már mindenkinek elküldöd?? :D
26/28 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik :)Nagyon helyesnek látszik :D
Nagyon jó a stílusa is.Mondhatni egy meséből lépett ki
27/28 anonim válasza:
Szerintem "normális vagy" kb ilyen vagyok énis! :D
Azértküldj egyképet légyszi! :)
28/28 anonim válasza:
Küldhetnél nekem is képet, megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!