Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnal elfelejteni?

Figyelt kérdés

2honapja ugy valtunk el a baratommal hogy kicsit szunetelunk...es en hiaba akarok vele komunikalni o nem valaszol... es mar lemondtam rola s szeretnem el felejteni mert nagyon megbantott,6honapot voltunk egyutt. hogyan tudnal elfelejteni?segitsetek,mert mar nem birom,szeretem..

mar 1hete minden ejjel latom almomban...nagyon hianyzik...

2009. aug. 2. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég nehéz dolog. :S

Én is átéltem már (és szerintem mindenki legalább egyszer, szóval nem is értem, hogy eddig miért nem érkezett tanács :S), szóval tudom, hogy nem könnyű, és nagyon sok erő kell hozzá.

Ha nem vagytok napi kontaktusban (iskola miatt mondjuk), akkor könyebb a dolog. Ha viszont szeptembertől napi szinten találkoztok majd a suliban, akkor igyekezz még nyáron túltenni magad rajta, mert ha már minden nap látnod kell akkor sokkal nehezebb lesz. (Én is nyáron tettem túl magam az osztálytársamon, akivel még a téliszünet előtt szakítottunk és az év hátralévő része kínszenvedés volt.) Azt nem mondom, hogy menj el szórakozni, pasizz, meg a hasonló hülyeségek, amiket ilyenkor szoktak mondani. Mert ilyen lelkiállapotban valjuk be őszintén, elég nehéz lenne jól érezni magad egy bulin vagy csak simán a barátaiddal vagy akárhol. Minimális kimozdulás persze kell, nem szabad hagynod, hogy teljesen bezárkózz a szobád négy fala közé. Azt tanácsolom, hogy találj különböző elfoglaltságokat, új hobbikat meg ilyesmik. Néhány ötlet:

Ha szeretsz festeni, de csak úgy simán üres papírra nem tudsz szépeket összehozni (én is így vagyok vele), akkor lehet kapni olyan festményeket, ahol van egy kész vázlat beszámozott részekkel, és a számok a különböző színű mellékelt festékeket mutatják. Nagyon szép képeket lehet így festeni. ;) Kreatív boltokban lehet kapni, de nem minden helyen mondjuk.

Vagy ha vannak például sorozatok, amiket szeretsz, de nem nagyon volt rájuk sose időd, vagy nem láttad az összes részt valami miatt, akkor azokat is letöltheted, és el lehetsz velük egy ideig ;) Meg is adok egy oldalt: [link]

A lényeg az, hogy kösd le a figyelmedet! Minél kevesebb üresjárat legyen a gondolataidban, amikor van lehetőséged azon agyalni, hogy miért lett vége a kapcsolatnak, mit rontottál esetleg el, mit kellett volna másképp csinálni, stb. Ha nem zárod ki ezeket, akkor nagyon sok idő lesz mire túllépsz rajta, és sokmindent kihagyhatsz az életedből ezalatt. A barátaidat se hanyagold, ők is segíthetnek, ha néha kirángatnak a szobádból és csináltok közösen valami programot. ;)

Aztán a többi már csak idő kérdése. :) Viszont fontos, hogy NE KERESD!! Ha tényleg el akarod felejteni, akkor kerülnöd kell. Ha állandóan kapcsolatban vagy vele (vagy ha csak akarsz is), akkor nem fogod tudni elfelejteni. Ne keresd, és ha egy helyen laktok, akkor igyekezz elkerülni azokat a helyeket, ahol gyakran megfordul. (Bár tudom, hogy elég nagy a kísértés.) És ha ő kezd el keresni, akkor is erősnek kell lenned, és tudnod kell figyelmen kivül hagyni (bár nem valószínű, hogy keresni fog, ha a te közeledéseidre sem reagál).

Nem nagyon jut már eszembe, mit tanácsolhatnék még. :S

Te ismered magad, neked kell tudnod, hogy mivel tudnád annyira lekötni magad, hogy ne gondolj rá.

Most néztem meg jobban a kérdésed, mert eddig csak az volt bennem, hogy a felejtéshez kérsz tanácsot. :S

Szerintem a kicsit szünetelés kategóriába a 2 hónap már nem fér bele. Egyáltalán a szünetelés nem jelent ennyi időt. Ha tényleg szeretne, akkor már legroszabb esetben is (ha makacs fiúról van szó) 2-3 hét után rájön, hogy mennyire szeret és mennyire hiányzol neki. De ha 2 hónap alatt egyszer sem keresett és az sem érdekli, ha te keresed, akkor azt kell hogy mondjam, hogy már nem szeret és nem is akarja többé újrakezdeni. (De gondolom erre már te is rájöttél, és ezért kértél a felejtéshez tanácsot.)

Azt hiszem ez már elég hosszúra sikerült. xD

De remélem tudtam vele segíteni, és hasznos volt, amit írtam. :)

2009. aug. 3. 09:38
 2/4 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszod..hat ami azt illeti szerencsere nem lakik a kozelembe csak kb 12kmre...a barataim megh minden aldott nap kirangatnak es inkabb nevetek veluk h felejtsek de mindig valami ok folytan eszembe jut s akk elmegy a kedvem...

az este osszejottem egy fiuval,abban remenykedek h o majd segit elvelejteni...es en is eltudom felejtetni vele a volt baratnojet mivel mind kettenn abban a cipoben jarunk(annyi kulombseggel h ot a baratnoje 2ho alatt 1x csalta meg s engem 6ho alatt 8x:|)

a sorozatokat azert nem szeretnek nezni mert a volt baratom o nagy sorozat masias volt(mostis megvan drHouse 4evada s nem neztem a "szunetele"ota belole)

az fajt nekem a legjobban mikor irta nekem smsben h inkabb szuneteljunk hatha jobb lesz rakerdfeztem ha szakitani akarsz mond azt s az volt a valasza h nem akar szakitani hisz nem akar elvesziteni,hat a helyzetbol itelve nem ugy nez ki...mindenesetre ha azt hiszi h megint a suliba jo leszek neki azt felejtse el,mert nem leszek neki az...

Nagyon nagyon szepen koszonom a valasz..segitett raebreszteni h az elet megy tovabb es egy fiu se erdemli meg h sirjanak utanna v valami..:-):-*

2009. aug. 3. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a felejtésből összejövök valakivel dologgal viszont nagyon vigyázzatok ám! Én dettó ugyanezt csináltam pont az után a fiú után, akiről írtam az előző hozzászólásomban. (Az élet fintorai: 3 éves különbséggel majdnem ugyanazt járjuk meg. :D)

Én is azért jöttem össze egy fiúval, akivel tetszettünk egymásnak, hogy így talán könnyebben el tudjam felejteni azt aki megbántott. De aztán végül 3 hét után rájöttem, hogy akárhogy is akarom nem tudom szeretni az új fiút, és még mindig az előzőbe voltam szerelmes, és egyszerűen képtelen voltam tovább csinálni így végül szakítottam vele. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy próbát nem ér meg! Próbáljátok meg természetesen, mert lehet, hogy nálatok másképp alakul! ;) Bízzunk benne. :) Én mindenesetre sok sikert kívánok, de azért legyél óvatos. ;):)

2009. aug. 3. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

koszi szepen..ovaos leszek..

de most lehet hulyen fog hangazani lehet h meg a volt baratomat szeretem de az uj baratommal 2naputan azt vettem eszre h olyan jo vele lenni es minden...felek h bele fogok szereni es majd vele is ugy jarok...:|

2009. aug. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!