Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok párt találni magamnak? Mi kell a mai lányoknak?
19 éves vagyok, de egyszerűen nem találok magamnak barátnőt. Kb. 17 éves koromig annyira nem is foglalkoztatott komoly párkapcsolat, de azóta igen, viszont mindig csak csalódás és elutasítás a vége.
Magamat nem tudom megítélni, de mások elmondása alapján aranyos, kedves, vicces srác vagyok, ellenben tapasztalom, hogy aki gazdag, viszont totál az ellentétem (bunkó stb) arra nagyon tapadnak a lányok.
Ennyire a pénz lenne a meghatározó? :/
Mindezek tetejébe szüleim nem mondják ki, de látom rajtuk, hogy kezdik azt hinni, meleg vagyok, mert nem volt még komoly, csak futó kapcsolatom ...
Kinek milyen tapasztalata van ilyen téren?
19/F
Azért azt hozzá teszem ,ha figyeled a kérdéseket, két hetente elő szokott fordulni a kérdés tehetős nő vagyok de képtelen vagyok megtartani a pasikat. Ez rendszeresen elő fordul.
Feleslegesnek érzem majd minden állításodat cáfolni, mert mint ahogy írtam másképp látjuk a dolgokat. Illetve :
„Én is szép kislány voltam (s állítólag szép nő vagyok)- dicsérték a szépségemet is, viszont ez legfeljebb ahhoz vezetett, hogy baromi igényes, "finnyás" lettem (már ha összefügg a kettő, nem tudom).
Ne beképzeltségre gondolj, egyszerűen annyi, hogy külső terén picit magasak az igényeim… Nem tom, nekem az ismeretségi köröm, barátnőim többsége is ilyen.”
Ezután a mondatok után nincs miről beszélni, pont erről a kategóriáról beszélek. Saját magad igazoltad azt amit leírtam.
"Azért azt hozzá teszem ,ha figyeled a kérdéseket, két hetente elő szokott fordulni a kérdés tehetős nő vagyok de képtelen vagyok megtartani a pasikat. Ez rendszeresen elő fordul."
Annyira nem figyelem, bevallom én még egyszer sem találkoztam ilyen kérdéssel.
Viszont ha úgy vesszük, itt nem is feltétlenül a megtartásról volt szó.
Az általam ismert tehetős nők nem törik különösebben magukat a pasik megtartásáért. Sőt, egyre gyakrabban jellemző hogy elvannak egy ideig az anyagias szépfiúkkal, de megtartani abszolút nem akarják őket (nyilvánvaló okokból, mire a srác össze akarna költözni, mire sor kerülne az "élősködésre", a nő továbblép).
Persze, ezt embere válogatja!
"Feleslegesnek érzem majd minden állításodat cáfolni, mert mint ahogy írtam másképp látjuk a dolgokat. Illetve :
„Én is szép kislány voltam (s állítólag szép nő vagyok)- dicsérték a szépségemet is, viszont ez legfeljebb ahhoz vezetett, hogy baromi igényes, "finnyás" lettem (már ha összefügg a kettő, nem tudom).
Ne beképzeltségre gondolj, egyszerűen annyi, hogy külső terén picit magasak az igényeim… Nem tom, nekem az ismeretségi köröm, barátnőim többsége is ilyen.”
Ezután a mondatok után nincs miről beszélni, pont erről a kategóriáról beszélek. Saját magad igazoltad azt amit leírtam."
De hát nekem minden eddigi partnerem jóval "csóróbb" volt nálam, alacsonyabb végzettségű, kevesebbet keres a mostani párom is (immár évek óta tartó kapcsolat).
Viszont szégyen nem szégyen, valóban mindig csak a nagyon helyes, csinos fiúk jöttek be. :)
Ezzel most mit igazoltam? :O
Például azt, hogy teljesen mindegy az, h mit írsz szegény kérdezőnek mert te magad (sem a barátnőid) nem vevők az ilyen típusra mint ő.
S képletben nálad nem játszik szerepet a pénz (bár ezt kicsit kétlem, de oké elfogadom mert megtudod teremteni a saját egzisztenciádat, és megfelelő anyagi háttér volt mindig is mögötted, így nem számít.
S oké a duma sem számít (itt már biztos, hogy hazudsz, nem hiszem el,hogy el tudsz képzelni egy tartós kapcsolatot úgy, hogy egy műveletlen de szép fiúval kell mindennap élned? Jó itt magamból indulok ki de felőlem lehet a világ leggyönyörűbb nője is ha sík hülye, max pár éjszaka de lehet még annyi se.)
Marad az,h "csini fiú" legyen. Ami vele született tulajdonság, vagyis valaki vagy rendelkezik ezzel vagy nem. Ami ugyebár nem túl fair dolog de hát ez van. Párkapcsolat tekintetében 1000szer jobb dolog nőnek lenni.
"S képletben nálad nem játszik szerepet a pénz (bár ezt kicsit kétlem, de oké elfogadom mert megtudod teremteni a saját egzisztenciádat, és megfelelő anyagi háttér volt mindig is mögötted, így nem számít."
Ezt úgy írod, mintha alapvetően minden nőnek kifejezetten a "férfi pénze" számítana.
Én középvezetőként például teljesen immúnis vagyok a saját "kollégáimra", tárgyalópartnereimre, szóval a tehetősebb férfirétegre. :) És nem azért, mert szándékosan csóróbbat keresnék, hanem mert általában vagy túl idősek, vagy nem jól néznek ki (értsd: egy kis pocak, 30 körül már "szétfolyt" test, borostás - ettől férfiasabbnak hiszi magát?- stb).
Természetesen aláírom, hogy ezek a férfiak státuszoknál fogva bizonyos(!) nőkhöz hozzá tudnak jutni, így elengedhetik magukat, de hozzám hiába közeledtek. :)
"Duma"- itt mást értünk alatta, illetve te érveltél azzal, hogy a lányokat ki lehet dumálni a bugyijukból. Nem kell, hogy nagy dumás legyen a fiú. Duma helyett inkább személyiséget írnék! Jó, ha humoros, vannak közös témák, ha olyan a természete, ami nekem bejön.
Műveltség? A szó klasszikus értelmében sosem volt fontos. Sok szintén többdiplomás férfival a szakmai dolgokon kívül szinte semmiről sem tudtunk beszélgetni.
A barátom értelmes, de nem különösebben művelt. Tartós kapcsolat esetén nem jó, ha túl nagy a szakadék, (például természetesen jön velem konferenciákra, stb), de ahhoz már tényleg hatalmas szakadék kellene, hogy ez problémát okozhasson.
A munkámról meg úgysem vele beszélgetek. :)
Abban nem adok igazat, hogy a külső veleszületett adottság. Csak részben! De sokat lehet tenni érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!