Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 évesen még nem vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen még nem vágyom kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Hogyan is kezdjem... Megpróbálom elmagyarázni, hogy "mi a helyzet" velem.

Nem volt még barátnőm, ez magamnak köszönhető szerintem. Jóformán alig teszek az ügy érdekében valamit ( esetleg akkor, ha nagyon megtetszik az a bizonyos lány), elvagyok így egyedül. Oké...jó lenne egy lány az életemben, de annyira nem töröm érte magam. Úgy vagyok vele, hogy majd eljön mindennek az ideje. Lehet még az sem hatna meg, ha az életem agglegényként kéne leélni.

Van még ilyen ember a világon? :D

19F

2012. szept. 22. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy nem vagy kapcsolatfüggő:) sok ember folyamatosan másokban keresi a saját boldogságát, pedig a igazi békére csak magában találhat rá az ember.
2012. szept. 22. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is ilyen vagyok.Jól elvagyok így egyedül is.

Igaz néha hiányzik a női társaság.De kifejezetten nem hajtok senkire.

Sportolok,tanulok,dolgozgatok.Nem vagyok egy csúnya srác se,mert akadna lányok.Csak nem igen töröm magam érte.Volt egy lány akiért nagyon oda voltam.Abból nem lett semmi.Azóta se töröm magam annyira.

F19

2012. szept. 22. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van én is ismerek egy ilyen embert. Még mindig jobb, mintha görcsösen vágynál a szerelemre, de nem találna rád sehogy se, ezért némelyek szerencsésnek mondhatnak.
2012. szept. 22. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, vannak szép lányok de ritkán tetszik meg igazán olyan akiért tennék is valamit, de ha azzal nem jön össze akkor szarul érzem nagyon sokáig magam :/ 19/f
2012. szept. 22. 22:18
 5/11 Sanyiiii ***** válasza:
igen van 19/f
2012. szept. 22. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele. Persze jó lenne egy férfi, akivel megoszthatnám az életemet, de laza járogatásra nem vágyom. Én azt keresem akivel pár év múlva akár házasságot gyereket tervezhetek. Addig meg jól elvagyok, dolgozok, tanulok, haverokkal lógok. Most épp van valaki akivel életemben talán először szeretném, ha komolyra fordulna a dolog, de egyelőre csak alakulgat. De amikor nincs senki a láthatáron akkor is jól elvagyok, persze hiányzik egy társ a mindennapokban, de nem gondolom, hogy nem lehetek egész, nem lehet teljes az életem amíg nem találom meg Őt.

21/L

2012. szept. 22. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, még nem volt barátom és valahogy nem is hiányzott annyira. Néha persze volt olyan érzésem, hogy most jó lenne hozzábújni valakihez, átölelni, de aztán elmúlt. Jóval érettebben gondolkodom a koromnál, mások szerint ez is rájátszik, hogy a korombeliek között még senki sem fogott meg kívül-belül. Nem siettetek semmit, majd ha rátalálok az igazira, azt úgyis megérzem.

18/L

2012. szept. 22. 23:18
 8/11 anonim ***** válasza:
amíg nem érzed, hogy szükséged van rá, ne is foglalkozz ezzel.
2012. szept. 23. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Vannan nagyon is sokan. Pl jelenleg én sem vágyom, habár ezelőtt se volt még... De a körülmények nem is tennék lehetővé. Viszont ha engedik akkor én örülnék egy társnak, de most annyira konkrétan nem hiányzik.... De majd úgyis betoppan mindenki életébe, ha eljön az ideje :)
2012. szept. 23. 23:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, így vagyok ezzel... Majd eljön, ha akar :D Nem kell itt erőltetni a dolgokat, annál rosszabb.
2012. szept. 24. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!