Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó képű, de elég bunkó pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó képű, de elég bunkó pasi, vagy rendes, kedves, megbízható, de nem túl jó külsejű?

Figyelt kérdés
33 évesen eddig mindig jól beválasztottam. Sajnos. :( Jelenlegi párom én szeretem, 1.5 éve együtt vagyunk, "közös" jövőt tervezünk, baba téma stb. Csak hogy nekem abszolút kezd nem szimpatikus lenni a stilusa, a hozzám állása, hogy szinte csak tárgyként kezel, hogy legyen végre gyereke,mivel már ő is 38 éves, és hiba engem sürgetne az idő nő létemre, sokszor érzem azt, nem úgy szeret ahogy az a nagy könyvben meg volna írva. De Őt megszoktam,jóképű, bár a stilusát nem tudom elviselni, nagyon sokszor bunkó. Ellenben van egy másik férfi, aki kedves, minta férjnek való,intelligens, humoros,csak hát elég csúnyácska ,illetve nem az esetem külsőleg,de a csillagokat lehozná értem. Ti mit tennétek? Tudom,kicsit gáz a szitu, ezért kérek tanácsokat... Mert sajna eddig bebizonyosodtak utólag a rossz döntéseim.
2012. szept. 22. 16:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz gondolat... :P
2012. szept. 22. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Viszont lesznek olyan férfiak mint én, aki sosem fog hozzámenni egy gyerekes anyához. De a te esetedben ez kivétel. Nagy szerencséd van! Bár én a 2-es férfi döntését nem látom jónak, de ha ő el tudja fogadni a gyereked, akkor OK.

Nekem vagy egyedülálló nő kell, vagy semmilyen. Pont.

2012. szept. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!