Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elhagynátok egy lányt azért, mert nincs hüvelyi orgazmusa? 21/L
Figyelt kérdés
A barátommal kezd kihűlni a kapcsolatunk. Mostanában alig szexelünk, ő szinte nem is kezdeményez. Pedig régen jó volt a szexuális életünk, láttam rajta, hogy baromira kíván, gyakran kezdeményezett, alig várta, hogy szexeljünk. Nekem mindig jó volt vele. Kívánom őt, imádok vele szexelni. Csak egy gond van, hogy nincs hüvelyi orgazmusom, csak akkor megyek el, ha izgatja a csiklómat szex közben, vagy mondjuk kinyal, vagy ilyesmi. Engem ez nem zavart egészen addig, amíg nem kezdtem azt érezni, hogy őt zavarja. Sosem mondta konkrétan, csak egyszer célzott rá. Félek, hogy emiatt kezd elhidegülni tőlem.2012. szept. 22. 14:33
1/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ezzel a pasimmal nem tudok elélvezni, hanem az előzővel sem tudtam. Ez nem rajtuk múlik. Ha kb. 5 éve élek szexuális életet és ez idő alatt egy pasi sem tudott az aktus során kielégíteni, akkor talán nem hibáztathatom a férfiakat, hanem be kell látnom, hogy velem "nem stimmel" valami.
2012. szept. 22. 14:48
2/8 anonim válasza:
Hát aranyom én úgy megdugnála hogy azt hiszem az orgazmusod egy örök életre beíndúlna neked kis szívem...
Én szívessen orvosolnám eme problémádat..:):)
Ha gondolod írjál rám prívátban ott talán több tanácsot tudok adni.Vagy írd le hogyan zajlik a szex köztetek..így ennek hiányában nem tudok semmit mondani..
3/8 anonim válasza:
Veled nem biztos hogy gond van, rossz fiúkkal próbálkozol, ha biztosra szeretnél menni itt vagyok én! Hüvelyi orgazmus sokkal erősebb érzés sajnálhatod ha nem érezheted.
4/8 anonim válasza:
Mekkora se..fej lehet már az,aki ez miatt kidobja a barátnőjét.Vannak olyan nők akik abszolút nem is képesek a hüvelyi orgazmusra.
5/8 anonim válasza:
Szexológus esetleg segíthet a problémádon!
6/8 anonim válasza:
Ha a barátomat ez frusztrálná, csupán mert az ő egója nem oylan nagy emiatt, páros lábbal rugdosnám ki az életemből...
7/8 A kérdező kommentje:
14:56! Te aztán férfiként biztos tudod, hogy a hüvelyi orgazmus erősebb érzés. Neked már biztos sok hüvelyi orgazmusod volt.
2012. szept. 22. 21:56
8/8 anonim válasza:
Nem, de nem is fogadnék neki örök hûséget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!