Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » " Meddig tart a szerelem? " (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

" Meddig tart a szerelem? " ( bővebben lent! )

Figyelt kérdés
- egy házasságban meddig van SZERELEM? Hogy múlik el? A SZERETET ami utána ("megmaradt") ugyanolyan lesz mind a szerelmünk volt?
2009. aug. 1. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez változó. Valaki azt mondja még 30 év házasság után is hogy szerelmes a párjába valaki azt mondja 10év és pár gyerek után hogy a szerelem elmúlt, de nem hagyná el a párját mert egy olyan kötödés, feltétel nélküli bizalom alakult ki amit nem adna fel semmiért.

Valakinél elműlik valakinél örök!

2009. aug. 1. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen azért tettem fel ezt a kérdést mert úgy érzem hogy én a férjemet úgy szeretem hogy az érzésem sose múlik el! Csak most van ez az érzés?
2009. aug. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!