Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másodjára csalt meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodjára csalt meg a barátnőm. Elhagyjam?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a párommal, de már másodszorra csalt meg ugyanazzal a sráccal. Mindkét alkalmat másnap el is mondta nekem, tehát őszinte hozzám. Azt mondta, hogy semmi baj velem, és külsőleg-belsőleg sokkal jobb vagyok, mint az a srác, csak a közelébe testi vonzalmat érez iránta, mert régen olyan srácot álmodott magának kinézetre, mint ő. Smárolás közben megbánást érez, de kétségkívül élvezi, ezért kívánja. Tudja, hogy ez nem mehet így tovább, ezért segítséget és tanácsot kért tőlem, hogy mégis hogyan tudná elfelejteni azt a srácot. Szerintetek hogyan?
2009. aug. 1. 20:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írjatok olyan tanácsokat, hogy ne menjen a közelébe. Nem ideiglenes és tiltó megoldást szeretnénk, hanem hogy ne érezzen a közelébe vonzalmat.
2009. aug. 1. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs önuralma,akkor sehogy.Ha az ember igazán szeret valakit,eszébe sem jut megcsalni.Ha mindenki lefeküdne azzal,aki iránt testi vonzalmat érez,elég sok baj lenne belőle.Az ember azért ember,hogy uralkodni tudjon az ösztönein.Ha erre a barátnőd nem képes,akkor mindig lesz valaki,akivel megcsal.
2009. aug. 1. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

B*sznám ki,ha 2szorra is megtette,sokadszorra is megfogja tenni!!

Ha igazán szeretne,nem tudna megcsalni!!!!!

Valamit kell,hogy érezzen ha már 2szorra tette meg+ott vagy neki te is!Csak hülyének néz,mert tudja,hogy van kihez visszamennie!!!

Ennyi a véleményem!

Ezen nem is gondolkodnék,egyszerűen UNDORITÓ,amit tesz!!!

23/L

2009. aug. 1. 20:15
 4/17 anonim ***** válasza:

ne. maradj mellet, szerintem lesz 3 is. aztán megint megint ...

egyértelmű 1szer még éppen nagyonagyonnagyon nagy szerelem esetén elnézi az ember. de kétszer...

olyan mint véletlenül leszúrni vlkit 43szor...

2009. aug. 1. 20:16
 5/17 anonim ***** válasza:
engem is megcsalt a volt csajom egyszer, és ez annak a jele, hogy sosem szeretett annyira amennyire mondta... gondolj bele... szeretsz valakit teljes szívből akkor szeritnem nem lenne képed megcsalni... ő nem szeret téged sajnálom. az én esetemben is ez volt és ki is dobtam azóta is nézeget myvipen mindig... valszeg hiányzok csak nem mer nekem írni.
2009. aug. 1. 20:20
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát te biztos iszonyúan szereted, ha már az elsőt elnézted, mert ha az én barátnőm egy másik sráccal csak csókolózna, akkor is elhagynám, akár mennyire is szeretem. Soha nem bíznék már benne.

Szerintem neked most ezt kell tenned, tudom nem könnyű, de ezek után nem lesz már olyan, mint volt, nem lesz meg a bizalom, valamint többször félre lép majd a lány.

Azt még hozzá kell tenni, hogy ha ő annyira szeretne, másra nézni sem tudna úgy...!

16/F

2009. aug. 1. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:
,,Nagyon szeretjük egymást a párommal" - ez elgondolkodtató. Csak te szereted igazán, ő nem. Mert ha igazán szeretne, nem csinálná ezt veled. És itt nem az a kérdés, hogy a barátnőd hogyan tudná elfelejteni azt a srácot, hanem hogy te el tudod- e felejteni hogy már 2x is megcsalt. Ne légy már a pszichológusa!(pont úgy írsz, mintha te akarnál segíteni neki) Szerintem tartsatok 2-3 hét szünetet. Ennyit még ki lehet bírni. Aztán ha tényleg szeret, akkor vissza megy hozzád. Viszont ha a másik pasival fog ez idő alatt kavarni, akkor hagyd. Engedd el, és keress valakit aki nem aláz meg téged! Légy erős, okos!
2009. aug. 1. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Én már rég kidobtam volna két pofon kíséretében...
2009. aug. 1. 20:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Bakker mekkora palimadár vagy... nem zavar, hogy a farkadnál fogva vezet folyamatosan? És ez az álszent duma, hogy tőled kérdezi meg hogyan tudná elfelejteni. Hát megérdemled ezt a csajt. Sokadjára is meg fogja tenni, mert ha szeretne, akkor még a gondolatában sem lett volna a másik hapsi.
2009. aug. 1. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, hogy ha elmondta neked akkor nem jelent neki semmit. Volt barátommal mindent megbeszéltünk (egy darabig...) és mi azt vallotuk h ha így ilyen dolgot elmondasz a másiknak (h pl. járni akartak veled meg ilyenek, mert meg nem csaltuk egymást szal azt nem beszélhettük meg vagyis nem tudok róla) akkor az nem jelent semmit és nem is voltunk féltékenyek. Ettől függetlenül egyszer még elnézhető volt szerintem, de hogy másodszor is megcsinálta, akkor harmadszor is meg fogja. Bár nyilván az a pasi is jócskán benne van akivel megcsalt, mert nem hinném hogy ha szeret magától smárolta le. Ha meg igen akkor az télleg nagygáz.
2009. aug. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!