Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu vagyok es tetszik egy fiu. Ez mar szerelem?

Figyelt kérdés
most lettunk kozepsuliban osztalytarsak, ha ranezek(szemezek vele) mindig elvigyorodik.. most hetvegere elutazott es nagyon hianyzik.. mindig ra gondolok.. de nem tudom hogy o hogy erez.. szoktunk ulyen meleg viccekkel amik nem is annyira viccek hulyeskedni, de nem tudom eldonteni mit csinaljak.. raadasul van egy osztalytarsunk akire feltekeny vagyok mert o is mindig veluk van..

2012. szept. 21. 22:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Rendes kommenteket kernek,most legyszi ne hulyeseget.
2012. szept. 21. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szerelem. Barátság, kamaszkor és rakoncátlankodó hormonok. El fog múlni, mindez tök normális, csak addig ne csinálj semmi hülyeséget (ne vallj neki szerelmet, ne jöjj össze másik sráccal, stb). Az meg, hogy féltékeny vagy, simán lehet barátságból. Mondom: nem szerelem, hormonok. És el fog múlni. Viszont utána ezekből lesznek a legnagyobb barátságok.
2012. szept. 21. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

Hány éves vagy?

Írásodat elnézve nagyon fiatal, ha melegnek érzed magad, ne nyilvánítsd ki mindenki felé, tartsd meg magadban, hidd el jobban jársz, később pedig normális hetero válik belőled.

2012. szept. 21. 22:55
 4/5 Rat Poison ***** válasza:
Szerelem? Csak mert hiányérzetben tátongó űrt hagy maga mögött az együtt töltött idő? Vagy mert tartasz attól, hogy más miatt hanyagol el? Ez sima szimpátia, haverság.
2012. szept. 21. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet szerelem, de mindenképp győződj meg, hogy részéről ez nem csak egyszerű barátság.
2012. szept. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!