Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Candy Close kérdése:
Segítség kéne! Hogy érhetném el, hogy végre beadja a derekát?
Figyelt kérdés
konkrét dolgokat nem mondhatok,de van egy ismerősöm,akit régóta ismerek.aktfotókat fog csinálni rólam,de a munkájából kifolyólag attól,még,hogy látni fog meztelenül nem fogja rámvetni magát,pedig amúgy az esete vagyok.szeretném valahogy elcsábítani,de nem tudom,hogy hogy tegyem.sok aggálya van,pl:hogy kiderülne a dolog stb...pedig egy kihalt faluba lesz majd a fotózás,ahol csak 2en leszünk,és még van is ott neki egy saját hétvégi háza,mégse tudja beadni a derekát.ötletek?Csak értelmeseket légyszives!2012. szept. 21. 11:36
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy eddig mivel probálkoztál, de amit irtál szitut, én megprobálnámmekérni, hogy saját részemre én is készithassek aktfotot rola. Na akkor elkezdeném dicsérni a testét, ... stb. és megmonganám, hogy felizgatott, legalább most az egyszer kezdjen már valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,végre kaptam értelmes választ is,nem csak leoltást!már csak az a kérdés,hogy véghez tudom-e vinni...Amúgy pár nappal ezelőtt 2órán át boncolgattam vele a témát,hogy mi lehetne közöttünk
2012. szept. 21. 11:50
3/8 anonim válasza:
Hat szerintem semmikepp a fotozas utan meztelen masszal ra, hanem pl. mondd mutassa meg a hetvegi hazat, ha mar itt vagytok, ott meg kicsit nyomulj, lehet sikerul igy.
4/8 anonim válasza:
Valaki, akinek tetszel, meztelenül fotózgat téged, és nem akar megdugni.
1) Meleg.
2) HIV pozitív vagy.
3) Barátnője/felesége van és szorult belé némi erkölcs (ami mondjuk érdekes az aktfotózás esetén, ha nem hivatalos fotós), te meg szimplán egy ordas kva vagy, aki próbálja ezt tönkretenni.
5/8 anonim válasza:
én lehet a fotózás után nyomulnék rá, frissen, meztelenül..
hamár úgy is adott a dolog..
kezd el magad simizni vagy ilyenek. :-)
sok sikert.
7/8 A kérdező kommentje:
október közepén lesz, de kedden is megyek fel hozzá segíteni,de nem kell félreérteni!
2012. szept. 30. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!