Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érhetném el hogy kedvelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el hogy kedveljenek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel minden téren összeillenénk, éjszakákat szoktunk átbeszélgetni, ugyan az az izlésünk, zenei stílusunk, életfelfogásunk tényleg minden téren ő a tökéletes. Teljesen oda vagyok érte, és szerintem ő is kedvel. Viszont a legjobb barátai utálnak, pedig én mindig kedves voltam hozzájuk semmi okuk rá, de valahogy első találkozás óta nem kedvelnek és ez befolyásolja a srácot, mert az ugy nem az igazi ha a barátai ellenünk vannak. Mit tehetnék?
2012. aug. 21. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit ha nem kedvelnek meg.
2012. aug. 21. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A barátai nem állhatnak közétek,de ha a srác a barátjaira hallgat nem a szívére,akkor kiderül,hogy nem szeret igazán.
2012. aug. 21. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"A barátai nem állhatnak közétek,de ha a srác a barátjaira hallgat nem a szívére,akkor kiderül,hogy nem szeret igazán."

Van még egy-két lányregényes sablon a tarsolyban????

Okuk biztosan van rá, mivel ok nélkül nem vet ki egy társaság egy nőt. Attól, hogy kedves voltál, még simán kihúzhattad a gyufát. Érdemes lenne mondjuk a legényedtől megérdeklődni, miért nem bírják az arcod, sokat segítene. Ha meg tényleg nem tehetsz róla, akkor nem kell vele foglalkozni, viszont nem kérheted a sráctól, hogy válasszon, ily módon pedig nehéz menet lesz.

2012. aug. 21. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
pontosan,és neki a legrosszab.:/ igazándiból ő is nagyon szeretné megoldani ezt a problémát de sajnos a barátai nincsenek a segítségünkre. annyit tudunk hogy az egyik srác a volt barátom miatt nem szert,mert szerinte ő egy izetlen volt ami visszagondolva igaz,de több mint fél éve volt,és amugy semmi köze hozzá,nem? és a társaság többi része pedig követi..nem valami elmés társaság,de a "legényem"(:D) ölni tudna értük...ezért nincs még tippem se,hogy most ezen hogy tudnék változtatni??? még megis mondtam nekik a szemükbe hogy felejtsék már el,de ugyan úgy folytatják
2012. aug. 21. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a srác ott tart, hogy a barátai véleménye miatt nem hallgat a szívére, akkor még nagyon gyerek. Idővel úgyis befogadnak, ha látják, hogy boldogok vagytok. Illetve én eléjük állnék, és megkérdezném, hogy mi a probléma, ha nem jönnék rá magamtól.
2012. aug. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!