Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még rendes, aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes, aranyos, értelmes fiúk? Már kezdem feladni a reményt.

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
attól függ, hány évesen kezded feladni a reményt. 14, 16, 20, 22, esetleg 26, 30? mert ez nagyon nem mindegy.
2012. szept. 20. 21:37
 12/18 TOMAtm ***** válasza:
0%

megszívtad!feltetted a kérdést amire a sok nyámnyilában feltámadt a reménysugár!

kivéve ha fiú vagy ;)

2012. szept. 20. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:
miért mindenki csak saját magát ajánlgatja, miért nem a kérdésre próbáltok válaszolni? mi van ha nem neten akar ismerkedni a kérdező? most aki értelmes válaszokat akarna olvasni, azzal töltsön el egy percet, h az első oldalon az értelmetlen válaszokat olvassa.
2012. szept. 20. 21:38
 14/18 anonim válasza:
A 9.-el eggyetértek mert az olyan lány ritkább mint az aranyos fiú
2012. szept. 20. 21:39
 15/18 A kérdező kommentje:

elég szomorú a helyzet.. a nők sem különbek sokszor és ez nagyon szomorú.

azt értem rendes, aranyos pasi alatt, hogy tiszteli a nőket, nincs a barátnője mellett még vagy 10 és őszinte tud lenni hozzá. szereti megbecsüli. Ehhez viszont kell az is h a nő is hasonló képpen álljon hozzá a dolgokhoz..jajj elkeseredtem.. Egyébként a 20-25 éves korosztályról beszéltem.

2012. szept. 20. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok csak sajna fiatal. :(

Sok sikert a kereséshez!

17/F

2012. szept. 20. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

A legjobb barátom azt mondja ezért nincs barátnőm.

,23/F

2012. szept. 20. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Sok rendes, aranyos fiú reménytelenül keresi a hozzájuk hasonlóan kis kedves, aranyos lányokat. Minden egyes nap elsétáltok egymás mellett, és egyikőtök sem kezdeményez különböző okok miatt. :) Vannak többen is az ismeretségi körömben, de valóban nagyon ritka manapság. Viszont nem lehet tátott szájjal várni azt a sült galambot! A remény meg úgyis mindig ott fog motoszkálni benned és nem adod fel. Remélem sikerrel jársz előbb-utóbb! :)

16/L

2012. szept. 20. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!