Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes, aranyos, értelmes fiúk? Már kezdem feladni a reményt.
megszívtad!feltetted a kérdést amire a sok nyámnyilában feltámadt a reménysugár!
kivéve ha fiú vagy ;)
elég szomorú a helyzet.. a nők sem különbek sokszor és ez nagyon szomorú.
azt értem rendes, aranyos pasi alatt, hogy tiszteli a nőket, nincs a barátnője mellett még vagy 10 és őszinte tud lenni hozzá. szereti megbecsüli. Ehhez viszont kell az is h a nő is hasonló képpen álljon hozzá a dolgokhoz..jajj elkeseredtem.. Egyébként a 20-25 éves korosztályról beszéltem.
Én ilyen vagyok csak sajna fiatal. :(
Sok sikert a kereséshez!
17/F
Én ilyen vagyok.
A legjobb barátom azt mondja ezért nincs barátnőm.
,23/F
Sok rendes, aranyos fiú reménytelenül keresi a hozzájuk hasonlóan kis kedves, aranyos lányokat. Minden egyes nap elsétáltok egymás mellett, és egyikőtök sem kezdeményez különböző okok miatt. :) Vannak többen is az ismeretségi körömben, de valóban nagyon ritka manapság. Viszont nem lehet tátott szájjal várni azt a sült galambot! A remény meg úgyis mindig ott fog motoszkálni benned és nem adod fel. Remélem sikerrel jársz előbb-utóbb! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!