Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátoddal beültök egy kávézóba, de meglátod ott az exed. Mit csinálnál?
Hát, én ilyen szempontból úgymond "speciális" eset vagyok, mert jóban maradtam az exekkel (értsd úgy, hogy néha találkozunk, beszélgetünk stb.).
Szóval ilyen esetben például lehet több variáció.
Mivel a legjobb barátom egyben az exem is (és a barátomnak is barátja egyben), így ő tuti odaülne hozzánk és együtt folytatnánk a dolgot.
A többiekkel köszönnénk és lehet, hogy néhány mondatot is beszélnénk, de ők nem ülnének oda, mert a barátomat nem ismerik annyira.
Szóval kb. ennyi :).
L/25
Nem vagyunk túlzottan jóban az exekkel így gyanítom nem érezném túl jól magamat a találkozástól. A legutóbbi kapcsolatom elég csúnyán ért véget és azóta sem hallottam a srácról semmit (2 éve), nem is láttam még csak távolról sem.
Ha befelé menet egy kávézóban meglátnám, akkor természetesen köszönnék neki, de lehet megkérném a páromat, hogy menjünk másik helyre, avagy az exem pakolna és lépne le, ahogy ismerem, tehát így reagálnék. A páromnak pedig természetesen elmondanám, hogy az exem és kedvem sincs egy légtérben tartózkodni vele.
A többikkel többé kevésbé elmennénk egymás mellett szerintem. Köszönnénk, leülnénk pár asztallal arrébb és nem zavarnának sok vizet.
Hát, attól függ, melyik exem...
Mert mindegyikre másképp reagálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!