Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fogakkal lehet barátom?
Utálok beszélni, mosolyogni meg végképp. Annyira vágynék már valakire akit szerethetek, de a fiúk nem kezdeményeznek, én meg nem merek. Szokták mondani hogy szép és csinos vagyok, én magamat átlagosnak tartom, szerintem a fogaim eléggé lerontják az összképet. Nem vagyunk gazdagok hogy meg tudjam csináltatni. Mit tudnék tenni?
(17/L)
Mint fiú mondom neked nekünk ez nem olyan fontos mint a lányoknál, enélkül is bárki megpróbálna összejönni veled ha kedves vagy és bejössz neki.Nekem sem tökéletesek mégsem piszkált érte még senki.
17/F
én azért egy képet megnéznék....
a lényeg,hogy ne törődj bele ebbe az állapotba.
Harcolj ellene.
előbb utóbb össze jön rá a pénz
ez egészségügyi dolog. az egészség fontos. adjátok el a videót, számítógépet vagy valamit és csináltassátok meg. aztán később újra vehettek olyan kütyüt. az egészség az egészség. ha valamire, akkor erre kerítsétek elő a föld alól is.
dokitól is meg lehetne kérdezni, mennyire tartja sürgősnek, fontosnak a fogszabit. és ha nagyon, talán vhonnan támogatást is lehetne kérni.
Nekem volt olyan barátom, akinek szintén (genetikailag) sárgák és csúnyák voltak (még elöl is!) a fogai.
De tudod, nem érdekelt :).
Mert a kisugárzása és a személyisége annyira megfogott, hogy ez fel sem tűnt.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fontos a fogak ápoltsága és egészsége, de emiatt aggódni felesleges, mert ha te mindent megteszel az ügy érdekében (rendesen tisztítod, jársz fogorvoshoz), akkor a kutyát sem fogja érdekelni, hogy állnak.
Főleg nem azt, aki belédszeretett :).
L/25
ugyanez van velem is :)-.-
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!