Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele ez miatt?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Ő volt nekem az első minden téren. Úgy veszem észre, hogy már csak megszokásból vagyok vele. Nagyon sokszor érzem azt, h valami újra vágyom.15 éves korom óta vagyok vele és jóformán nem érzem azt, hogy kiéltem volna magam. Pedig én bulizós tipus vagyok, ő pedig nem, így nem is járunk semmilyen szórakozóhelyekre. A barátnőimmel sem megyek el, mert akkor egyből féltékeny lesz, h mi van, ha rám akaszkodik valki. Egyszer már szakítottam is vele, hogy egy kicsit szabad legyek, aztán vissza mentem hozzá, mert ugyanakkor nem bírtam nélküle. Hiszen mégiscsak hosszú időt töltöttünk el együtt. A családjával is teljesen kijövök. Tényleg nem ártott nekem ő semmit, a szex is nagyon jó vele, de lassan már azt sem kívánom vele. Azt vettem észre, mintha már nem szeretném annyira, amennyire kellene. Mintha megszokás lenne az egész. Szakítsak vele ez miatt? Nem szeretném, hogy megint átélje ugyanazt, amikor már szakítottam vele egyszer, mert ugyanakkor nagyon fontos Ő nekem.
2009. aug. 1. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

A mennék is de maradnék is szituáció áll fenn nálad.Akárki akármit is mond az első szerelem mindig véget és.Nekem van egy ismerősöm aki hozzáment az első szerelméhez aki elvette a szüzességét.Egy ideig szép volt minden de nem bírta ki és megcsalta.Azt mondta azért mert nem tudja milyen másik pasival lenni.Szerintem ne várd ezt meg.

Persze nem mondom azt,hogy már pedig fogd a cókmókod és azonnal hagyd el!Ez a te döntésed.Ha szereted maradj ha nem menj.Tudom könnyű ezt mondani de gondold át miért maradnál és miért mennél.És ahol nagyobb a "súly" az mellett dönts.

2009. aug. 1. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem szereted még és gondolom ő is szeret!!!

DE!!! Beszélned kell vele mindenképpen! változtatnotok kell mer ha nem teszitek tuti szakítás lesz a vége!

nem hiszem hogy drasztikus változtatások kellenek csak egy icipici változatosság kell...mindegy hogy mit csináltok csak csináljatok együtt valamit amit eddíg még soha...és próbáljatok a szürke hétköznapokból kitörni...

a bulizásról meg csak annyit mondanék hogy aki nem bízik a párjában már régen rossz...

én is 3 éve járok a barátnőmmel de minden zokszó nélkül hagyom hogy elmenjen a barátnőivel ha éppen ahhoz van kedve...cserébe énis mehetek és 100%ig megbízunk egymásban

egy hosszú kapcsolatban muszáj hogy legyen az embernek saját kis élete mer ha minden nap ugyanugy telik el az ember begolyózhat tőle

VÁLTOZTATNI KELL 25/F

2009. aug. 1. 14:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a terjedelmes válaszokat. Bizony elég nehéz helyzetben vagyok most. Valóban nem tart örökké az első szerelem? Habár...ha magamból indulok ki, már nem is igazán szerelem, amit iránta érzek. :(
2009. aug. 1. 14:20
 4/12 A kérdező kommentje:
És így van. Ez olyan se veled, se nélküed szitu.
2009. aug. 1. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor szakíts vele, hogyha már biztos vagy hogy nem fogsz hozzá visszamenni. nem lehet így hogy mégis visszamegyek hozzá mert nem bírom...ez neki sem jó. tisztázd le magadban a helyzetet és dönts. ha nem szereted ne legyél vele és ne húzd az időt,se a te idődet se az övét. egyébként hasonló cipőben járunk...tudom milyen nehéz lehet neked is..én is vágyom már egy kis bulizásra stbstb...de gondold át hogy megéri-e. bármi is lesz,ne sírj előtte. hajrá:)
2009. aug. 1. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hozz fekete-fehér döntést. Lazítsátok fel együtt a kapcsolatotokat, mert már nem olyan heves, mint rég volt. Az elején legyetek barátok ,de azért még bújjatok néha ágyba (a megszokás nagy úr!), úgyis elkopik minden magától. És így nem lesz egy régi kedvesedből haragos... Ha valamelyikőtök máshová megy tanulni, általában megoldja a gondokat...
2009. aug. 6. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, legyél gyáva és uszkálj még egy kicsit a posványban ott úgy is meleg van, mert ha kidugod a fejed megcsap a jéghideg szél ami elsőre kellemetlen úgyan, de elhozza a friss, tiszta levegőt! Basszál el egy csómó időt arra, hogy az élet mejd megoldja, addig úgy sem kell felnőtt nőként viselkedned.
2009. aug. 6. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Pont ez volt velünk is, a negyedik év felénél jöttek UGYANEZEK a gondok, négy év után másfél hónappal szakítottunk. Én is 15 évesen kezdtem bele. 4hónapon keresztül folyamatosan próbáltam szakítani, de nem ment, senki nem segített és nagyon egyedül maradtam volna. Meg az ember azt hiszi, csak ez a biztos pont neki, szüksége van a másikra. Pedig ez nem igaz.

Egyetemre kerültem, bulik, pezsgés, egy csók, két csók... De akkorra már bűntudatom se nagyon volt, mert én tényleg próbáltam szakítani, és mondtam neki, hogy vágyom a kalandokra, a szerelemre. Összeismerkedtem egy fiúval aki hihetetlenül bejött nekem, vele is összegabalyodtam, két este egymás után, és végülis miatta szakítottam az exemmel. Azóta is együtt vagyunk, és nekem ennyi kiélés akkor elég is volt. Volt egy egyéjszakás kalandom, sok flört, pár csók.... Ennél nem kell több, mert a párkapcslat sokkal többet nyújt minden téren. De azt is kipróbáltam legalább...

Mielőtt valaki elkezd fujjogni, hogy micsoda ribanc vagyok, ismét felhívnám a figyelmet, hogy az exem sírta magát vissza (néha szó szerint) és én egy az egyben mondtam neki, hogy ha jön valaki aki tetszik, nem tudok felelősséget vállalni a hűségemért, mert nem szeretem. :S

2009. aug. 6. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia. Hát, nehéz helyzetben vagy az biztos. Én úgy gondolom, hogy meg kell hogy becsüld a barátodat, a kapcsolatotokat! Biztosan nagyon szeret téged, te is őt, a családjával jól kijössz, jó a szex. Mi kell még? Hidd el, ha elhagynád, megint az lenne, hogy hiányozna, és visszamennél hozzá. Én úgy veszem ki az írásodból, hogy arra vagy kíváncsi, milyen lehet mással járni, szexelni meg minden... Erre én is kíváncsi vagyok (nekem 2 éve ő a pasim, és nekem is mindenben az első), el szoktam kalandozni fejben, hogy milyen lenne ezzel a fiúval, vagy azzal... de úgy vagyok vele, hogy ha nekem a sors más valakit szán majd, úgyis jönni fog. Akkor is, ha együtt leszek a barátommal. Az már más, ha úgy érzed, eljött valaki más az életedbe, és megszereted. Akkor megértem, hogy szakítasz a mostani barátoddal. De amíg csak annyi a gond, hogy ,,meguntad" vagy ,,kíváncsi vagy másra/másokra", addig ne szakíts. De szíved joga dönteni!
2009. aug. 6. 17:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a további kommenteket! Végülis az van, hogy hajlamos vagyok rá, h flörtöljek más pasikkal, ami akár kiváltana belőlem további lépéseket is. De nem teszem, mert nem érdemli meg a párom, hogy megcsaljam. Ő már előre látja, ha egyetemre kerülök, úgyis vége lesz a kapcsinknak...és valszeg tényleg így lesz. Attól nem félek, h nem találnék helyette más pasit, mert szerintem a külsőmmel nincs baj és nem tartom magamat elesettnek sem. Most hogy (még) együtt vok a párommal, még így is vannak jópáran, akik járnának velem...és lehet velem is ugyanaz történik, mint a 16:57-es kommentelővel...
2009. aug. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!