Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B25 kérdése:

13 éves fiatalok?

Figyelt kérdés

A kik már kapcsolatba vagytok mire jó, Mit tudtok csinálni?

Meddig tartott? Volt esélye?

A válaszokat előre is köszönöm és nem akarok senkit se leszólni.

2012. szept. 20. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

A kapcsolatomnak több legója van mint nekem és egész nap játszunk és én sokszor elveszem az övét.

Reggeltől estig tart, amíg haza nem visznek az oviból. Esélye sincs, hogy ne adja ide a legóját, mert elverem mint szódás a lovát. És ha pisil, akkor megnézem, hogy neki nincs semmi lógója a lába között.

2012. szept. 20. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:

én nem nevezném kapcsolatnak azt ami egy 13 éves fiú és lány között van.

Ez barátság.

Kapcsolat komoly érett felnőttek között van.

2012. szept. 20. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is így állok hozzá pedig én is 13 vok
2012. szept. 20. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy 13 éves lány vagyok de szerintem se nevezhetô az ilyen kapcsolatnak
2012. szept. 20. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

A tegnap esti buliba megismerkedtem életem szerelmével, Rómeóval, és ma már össze is házasodtunk. <3 Igaz, ő Montague én meg Capulet, de nem számít, a kapcsolatunk fény a sötétségben, és örökké együtt leszünk!

Most kimegyek az erkélyre, mert valami kiabálást hallok az utcáról, úgy néz ki valakit leszúrtak, rohanok is.

13/L

Júlia

2012. szept. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!