Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor szexeltek egy héten? (Lent több infó)
Heti 3 szerintem pont elég.
33f
Én 21 éves vagyok, és naponta egyszer minimum szeretkeznék... Ami legjobb lenne az a heti 10:)
DE hetente egyszer-kétszer van csak :(
DE normális a heti 3 is :)
ha együtt élnénk a barátommal szerintem napi 3 lenne... (18L-20F)
de nem így van, szóval heti 2-3mal kell beérnünk :(
Hát, az már régen rossz, ha azért tisztel a pasi, mert belém verheti a fa.rkát. Már elnézést.
Mindkettőtök hozzáállása normális: az is, hogy egy 18 éves srác mindennap akarja, meg az is, ha egy nő csak heti 3-4 alkalommal. Két év után már ismerned kell annyira, hogy tudd, lehet-e vele beszélni, kompromisszumot kötni.
Mindazonáltal ha nem tudod ezt vele megbeszélni, akkor ez megmérgezi a kapcsolatotokat.
24/N
normális :)
am kb régebben még volt ő addig heti 2-3 volt.
Tisztelt 16:02 20L!
De hülyén értelmezed!Már elnézést.
Nekem a 41éves Barátnőm sokszor megtesz dolgokat,amikor Ő nem is igazából akar szexelni.Mert szeret,és tudja,hogy örömet okoz nekem.Én napi 12 óra fizikai munka után akár főzök,akár teregetek,és akármiben segítek neki,ha Ő épp fáradt,vagy pihenni szeretne,mert szeretem.És én nem beleverem a farkam,hanem még a rá célzó ő betűt is nagy Ő-vel írom.:)))
De azért írod nagy betűvel, mert szereted, és nem azért, mert eleget szexeltek. Ezt értettem az alatt, hogy jól néznénk ki, ha azért tisztelne a párom.
24/N
mi nem vagyunk együtt egész héten, csak hétvégén (péntek-szombat-vasárnap)
legutóbbin 5x volt :)
de volt már olyan is, hogy csak 1x, hangulatfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!