Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hányszor szexeltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor szexeltek egy héten? (Lent több infó)

Figyelt kérdés
a barátommal több mint 2 éve vagyunk együtt és folyton megsértődik meg veszekszik velem, mert szerinte keveset szexelünk és azt mondja, hogy tuti nem normális ha 18évesen heti 3x szeretném csak.Nem bírja felfogni,hogy nagyon is jó az ágyban de ettől függetlenül nem kell napi 4x szexelni.Szóval kíváncsi lennék,hogy tényleg én vagyok e frigid.
2012. szept. 20. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Heti 3 szerintem pont elég.

33f

2012. szept. 20. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Én 21 éves vagyok, és naponta egyszer minimum szeretkeznék... Ami legjobb lenne az a heti 10:)

DE hetente egyszer-kétszer van csak :(

DE normális a heti 3 is :)

2012. szept. 20. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Szegénykém feltetted ezt a kérdést itt, mert azt hiszed te vagy a hibás, vagyis magadban keresed a hibát.A heti 3 az normális,sőt a heti egy alkalommal sincs baj,az is az átlagba tartozik még.Én is olyan vagyok mint te.Nekem is volt ilyen barátom,állandoan szexelt volna. Talán inkább neki kellene magába szállnia.miért nem tudja elfogadni,hogy te ennyit akarsz és nem annyit amennyit ő?kényszerből meg ne menj bele,mert nem tesz jót a kapcsolatnak.
2012. szept. 20. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:

ha együtt élnénk a barátommal szerintem napi 3 lenne... (18L-20F)

de nem így van, szóval heti 2-3mal kell beérnünk :(

2012. szept. 20. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Én 43F vagyok.Emlékszem,hogy 18 éves koromban hogy volt.Megsértődik szegény barátod,mert a legtöbb esetben a fiú szinte állandóan szexelni akar,főleg ha a Barátnője tényleg nagyon szexis.Ez normális dolog,és nehéz a szexuális ingereknek parancsolni!A lányoknál kevésbé van ez így,de fel kell készülnöd,hogy az életben ez mindig így lesz.Nem vagy frigid,de hidd el,hogy nagyon fontos egy fiúnak/férfinek a kielégülés.Ettől fog mégjobban tisztelni,és szeretni!Arra viszont oda kell figyelni,hogy ezért tiszteljen,mint lányt/nőt,ne pedig erre használjon.
2012. szept. 20. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Hát, az már régen rossz, ha azért tisztel a pasi, mert belém verheti a fa.rkát. Már elnézést.

Mindkettőtök hozzáállása normális: az is, hogy egy 18 éves srác mindennap akarja, meg az is, ha egy nő csak heti 3-4 alkalommal. Két év után már ismerned kell annyira, hogy tudd, lehet-e vele beszélni, kompromisszumot kötni.

Mindazonáltal ha nem tudod ezt vele megbeszélni, akkor ez megmérgezi a kapcsolatotokat.

24/N

2012. szept. 20. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:

normális :)

am kb régebben még volt ő addig heti 2-3 volt.

2012. szept. 20. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt 16:02 20L!

De hülyén értelmezed!Már elnézést.

Nekem a 41éves Barátnőm sokszor megtesz dolgokat,amikor Ő nem is igazából akar szexelni.Mert szeret,és tudja,hogy örömet okoz nekem.Én napi 12 óra fizikai munka után akár főzök,akár teregetek,és akármiben segítek neki,ha Ő épp fáradt,vagy pihenni szeretne,mert szeretem.És én nem beleverem a farkam,hanem még a rá célzó ő betűt is nagy Ő-vel írom.:)))

2012. szept. 20. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

De azért írod nagy betűvel, mert szereted, és nem azért, mert eleget szexeltek. Ezt értettem az alatt, hogy jól néznénk ki, ha azért tisztelne a párom.

24/N

2012. szept. 20. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

mi nem vagyunk együtt egész héten, csak hétvégén (péntek-szombat-vasárnap)

legutóbbin 5x volt :)

de volt már olyan is, hogy csak 1x, hangulatfüggő

2012. szept. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!