Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz hogy két pasim van egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy két pasim van egyszerre és mind kettővel le is fekszem? 19/L

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem nem tudnak egymásról..Tudom hogy ezért elítélnek sokan de nekem ez így tökéletes.Másik váosban tanulok itt is van egy pasim és amikor hétvégén megyek haza ott is vár valaki:)

Számomra ez így tökéletes és tudom hogyan sokan elítélnek ez miatt,de az esély arra hogy lebukjak elég kevés.Hiszen 250 km-re van a város ahol tanulok,csak hétvégente járok haza,de ott is vár valaki:)

2012. szept. 20. 09:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Smekkerica :):),most így jó neked,de akk te igazán nem szereted egyiket sem,csak az izgalomért,a szexért csinállod,meg persze így itt is ott is el vagy látva.....:),te tudod,de pedig hidd el egy apró hiba ha lebuktat,szoptad az egészet és nagyon más "íze" lessz a kalandozásodnak.
2012. szept. 20. 09:38
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Ezért van manapság ennyi elkeseredett, világfájdalommal rendelkező fiú/pasi...

Te meg még büszke is vagy rá, hülye kis ribanc.

2012. szept. 20. 10:13
 14/26 husika1986 válasza:
csak egy nagy pofon kene neked is az elettol es majd rajosz mit csinalsz
2012. szept. 20. 10:44
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek a 13. válaszolóval.

A nők meg még csodálkoznak,hogy miért nézik k*rvának őket,amikor ilyen egyedek is vannak köztük.Sajnálatos,hogy van olyan ember akinek ennyire nincs gerince és a hűség semmit nem jelent neki.Remélem lebuksz,mert biztos vagyok benne,hogy mindkét srác nálad csak jobbat érdemel.

21/F

2012. szept. 20. 10:48
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem gáz,ribancnak se tartalak csak hagyd abba időben nehogy valami baj legyen...másrészt meg mindenki azt csinál amit akar,lehetne itt a pasikról is prédikálni hogy mekkora szemetek....
2012. szept. 20. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
attól még, hogy védekezel, ribi vagy
2012. szept. 20. 13:26
 18/26 A kérdező kommentje:

Tudom hogy csak irigykedtek és azért írtok ilyen bántó hozzászólásokat...

Nem tartom magam ribancnak.A legtöbb férfi ugyn ezt csinálja a barátnőjükkel,hogy mellette van nekik még valaki.Persze ők csinálhatják igaz?Akkor a legtöbb férfi is egy ribanc??

2012. szept. 20. 13:31
 19/26 anonim ***** válasza:

Elég szomorú,hogy ilyen tapasztalataid vannak a férfiakkal.Attól még,hogy kifogtál néhány olyat aki nem volt hűséges hozzád,attól még nem mind olyan.Van olyan férfi is aki nem a farkával gondolkozik.Mellesleg ezek után elég nagy pofátlanság,ha hűséget vársz bárkitől is miután te nem vagy az és szemét módon embereket csapsz be.

21/F megint

2012. szept. 20. 13:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen. Szégyelld magad, te rongy.
2012. szept. 20. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!