Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy két pasim van egyszerre és mind kettővel le is fekszem? 19/L
Nem nem tudnak egymásról..Tudom hogy ezért elítélnek sokan de nekem ez így tökéletes.Másik váosban tanulok itt is van egy pasim és amikor hétvégén megyek haza ott is vár valaki:)
Számomra ez így tökéletes és tudom hogyan sokan elítélnek ez miatt,de az esély arra hogy lebukjak elég kevés.Hiszen 250 km-re van a város ahol tanulok,csak hétvégente járok haza,de ott is vár valaki:)
Ezért van manapság ennyi elkeseredett, világfájdalommal rendelkező fiú/pasi...
Te meg még büszke is vagy rá, hülye kis ribanc.
Egyetértek a 13. válaszolóval.
A nők meg még csodálkoznak,hogy miért nézik k*rvának őket,amikor ilyen egyedek is vannak köztük.Sajnálatos,hogy van olyan ember akinek ennyire nincs gerince és a hűség semmit nem jelent neki.Remélem lebuksz,mert biztos vagyok benne,hogy mindkét srác nálad csak jobbat érdemel.
21/F
Tudom hogy csak irigykedtek és azért írtok ilyen bántó hozzászólásokat...
Nem tartom magam ribancnak.A legtöbb férfi ugyn ezt csinálja a barátnőjükkel,hogy mellette van nekik még valaki.Persze ők csinálhatják igaz?Akkor a legtöbb férfi is egy ribanc??
Elég szomorú,hogy ilyen tapasztalataid vannak a férfiakkal.Attól még,hogy kifogtál néhány olyat aki nem volt hűséges hozzád,attól még nem mind olyan.Van olyan férfi is aki nem a farkával gondolkozik.Mellesleg ezek után elég nagy pofátlanság,ha hűséget vársz bárkitől is miután te nem vagy az és szemét módon embereket csapsz be.
21/F megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!