Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő lesz gond a más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő lesz gond a más után való vágyakozásból?

Figyelt kérdés
Mindenkivel előfordul,hogy megnézi az ellenkező nemet,megtetszik neki valaki, vagy csak kellemesen elbeszélget vele és ez megmarad. Egy pár éve tartó párkapcsolatban mikortól számít ez gondnak? Ha már pár hete befészkelte a gondolataiba magát és álmodott is vele,az nagyon nagyon gáz?
2012. szept. 19. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez most igen aktuális nálam..vagyis volt. 5 éve voltunk együtt a párommal mikor megismertem vkit az interneten. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget eleinte. Aztán egyre gyakrabban beszéltünk, gyakran hajnali 5-ig is...aztán néhány hónap után jött a skype...

Hát mondanom sem kell, ott csak felerősödtek a dolgok , szinte már csak ő járt a fejemben és, hogy mikor láthatom újra. Persze azt hozzá kell tennem h az akkori párommal már nem volt meg az az igazi lángoló szerelem így egy kicsit könnyebb volt megmondanom neki, hogy itt a vége. Ezt akkor döntöttem el mikor már tényleg nem tudtam elszakadni a másik sráctól és megcsalni pedig semmiképpen nem akartam....de nem kellett volna eddig húznom a dolgot!

Csak féltem a szakítástól, de jól döntöttem! Azóta, azaz 1 éve együtt vagyok a fiúval akit a neten ismertem meg :)

23/L

2012. szept. 19. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkortol szamit gondnak, mikor mar arra is raszanja magat, hogy talalkozzon azzal a masikkal.
2012. szept. 19. 19:51
 3/3 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk nap nap után alapból látja,mert mondjuk egy helyen dolgoznak...?
2012. szept. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!