Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő lesz gond a más után való vágyakozásból?
Hát ez most igen aktuális nálam..vagyis volt. 5 éve voltunk együtt a párommal mikor megismertem vkit az interneten. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget eleinte. Aztán egyre gyakrabban beszéltünk, gyakran hajnali 5-ig is...aztán néhány hónap után jött a skype...
Hát mondanom sem kell, ott csak felerősödtek a dolgok , szinte már csak ő járt a fejemben és, hogy mikor láthatom újra. Persze azt hozzá kell tennem h az akkori párommal már nem volt meg az az igazi lángoló szerelem így egy kicsit könnyebb volt megmondanom neki, hogy itt a vége. Ezt akkor döntöttem el mikor már tényleg nem tudtam elszakadni a másik sráctól és megcsalni pedig semmiképpen nem akartam....de nem kellett volna eddig húznom a dolgot!
Csak féltem a szakítástól, de jól döntöttem! Azóta, azaz 1 éve együtt vagyok a fiúval akit a neten ismertem meg :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!