Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tesznek semmit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tesznek semmit a nők ha verik őket?

Figyelt kérdés
Tudom nem mindenkire, de nagyon sok nőre igaz... csak tűrik és nem ütnek vissza, nem hagyják el a barátjukat/férjüket, nem jelentik fel, semmi. De vajon miért? Lehet még így is szeretni valakit hogy minden héten megver? El nem tudom képzelni.
2009. júl. 31. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
meglepő de a legtöbben szeretik ha verik
2009. júl. 31. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy vannak mások ezzel de én biztos nem hagynám magam. Szerintem az a nő aki ezt hagyja az nagyon maga alatt lehet, kevés az önbizalma és nem tud függetlenül élni. Vagy lehet az is, hogy még ennek ellenére is szereti a férfit és régimódi mert pl nekem mamám olyanokat mesélt, hogy kiájultam, hogy egy férfi megütheti a feleségét ha pl nagyon felidegesíti, nem így mondta szó szerint, de valahogy egyet értett volna ezzel a kijelenéssel, na igaz ez falun van de na szerintem nem szabad tűrni az ilyent.
2009. júl. 31. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Tapasztalatból mondom hogy a nők ragaszkodnak a keményvonalas,agresszívabb szivarokhoz,akik sokszor megfegyelmezik őket és néha adnak nekik 1-2 sallert.

Az ilyen férfiakhoz vhogy nemtom miért de ragaszkodnak a nők.

Az ilyen férfinak szótfogadóak,hűségesek hozzájuk és kiszolgálják őket.

Nekem az életből is van egy ilyen példám:

Édesanyám lány féltestvére.Hát úgymond 17-18 évesen elég nagy qrva volt(nem hivatalosan)csak szeretett dugni és összejönni mindenkivel.

Azt 22 évesen férjhez ment egy olyan palihoz aki őt nagyon szerette de sajnos elég "puhakezű" volt.

A pali jól is keresett és mindent megvett neki.

A csajt meg nem érdekelte hogy házas,ugyanúgy ment hétvégén bulizni és összefeküdt mindenkivel aki bejött neki.És mindamellett szórta a pénzt.Nagyban tett a férjére.Azt a férje meg annyira szerette őt hogy eltűrte hogy megcsalja őt folyamatosan.

Azt a csaj(anyám féltestvére)fogta magát és szépen elköltözött egy exkatona "keménykezű" palihoz akivel éppen csalta a férjét.

Na ennél "keménykezű" palinál már nemtudta megcsinálni azt amit a férjénél.Ez a pali minden kis ellenkezésnél úgy elverte mint a szódás a lovát.A csaj meg közben hűséges háziasszonnyá szelidült(ennek hatására).És szült neki 2 gyereket azóta.De állandóan panaszkodik hogy veri őt és szigorú vele.És amikor rákérdezünk hogy miért nem hagyja el?Ez a válasz:"Mert szeretem és jó apja a gyerekeknek."

Nah szóval vannak olyan nők akiknek ilyen szigorú,kemény szivarok kellenek ahhoz hogy jó háziasszonnyá fejlődjenek.Ezek a nők állandóan panaszkodnak rájuk,de sose hagynák ott őket....

2009. aug. 1. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez jo kérdés..sok nő fél a férfiaktol vagy adott esetben a párjátol aki veri,részemről enél undoritobb dolgot else tudnék képzelni egy férfitől.kihasználja aszt hogy egy nála gyengébben uralkodhat..tárgynak nézni a nőt..amit nem szabad hagyni...vanamikr magunk már kevesek vagyunk akr mindneképpen segitséget kell kérni mig nem késő!!
2009. aug. 1. 01:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt én sem értem hogy pl alkoholos állapotban haza libegő apuci elkalapálja anyucit utána a jó munka örömére elmegy aludni.Amit nem értek hogy anyuci utána nem ballag ki a sufniba egy göcsmentes cseréplécért és jó húzósan rátenné a talpától a fejebúbjáig.Szerintem a 20-nál nagyobb IQ-ak elgondolkodnának,különösen ha a haverok kiröhögnék.
2009. aug. 1. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki verekedik, az egy fas*z, és nem férfi. Egy t*hó paraszt.

A nő aki hagyja:

-perverz és imádja ha verik

- buta és önbizalomhiányos, tehát beteg.

-a többi normális nő nem hagyja, hanem kirúgja a fas*t.

-vagy esetleg beszerez egy puskát és szar*á lövi.

-vagy használja a jó bevállt sodrófát, esetleg sodródeszkát, az egyszerre nagyobb felületet érint :-)

-fogja a kidobólegényt és elvereti a fas*zt.

2009. aug. 2. 13:21
 7/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy szeretik.Jó példa én.Nekem a párom az elején szelíd bárány volt,de egy idő után elkezdett verni,kínozni.Ezmiatt többször véget akartam vetni a dolognak,de rájöttem valamire.Nem azért tette mert élvezte,mert rosszat akart akár hiszitek akár nem,hanem mert nem volt ura önmagának.Utána mindig mélyen megbánta én mindig meg is bocsátottam mert szeretem annyira.ILYEN LÉTEZIK hogy valaki kikattanik mert én is voltam így,olyankor nagyon kis%ba vagy önmagad.A másik ő az életem egyik legfontosabb "darabja",ha az incidensek miatt szétmentünk volna én ezt most nagyon bánnám MERT MÁR LETETTE ezt a dolgot és azóta egyszer sem ütött meg.Ha provokálnám szándékosan csak akkor tenné újra,de próbàlok vele békében élni mégha nagyon sértődékeny is,és egy jó ideje teljesen abban is élünk már.Úgyhogy szerintem csak azok a nők vetnek véget teljesen a kapcsolatnak akik már nem tartják olyan vonzónak a hapsit és már nincs szerelem,sőt szeretet sem.Ezért szerintem ez téves elgondolás,h.azért mert élvezik.Jó vannak nők akik még külön fizetnek is azért hogy megkínozzák őket mint az a bdsm szerepek,de az már bizarr,beteg elmére vall.A rosszat örömnek akarják felfogni.Tehát a valódi ok az a mély kötődés és szerintem ez a gyakoribb.
2018. nov. 4. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!