Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdeményezzek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek, vagy hogyan jelezzem neki, hogy nekem is tetszik?

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik fiú osztálytársam. Azt hiszem, hogy én is tetszem neki. Néhányszor már megdícsért, velem mindig kedves, csak keveset szoktunk beszélgetni. Többször megérintett már mintha véletlen lett volna, de gondolom nem az volt, mert nem csak hozzámért, hanem "szabályosan" megfogta pl a vállam, karom. Persze ezután úgy tett, mintha tényleg csak véletlen lenne, pedig nem az a fogdosós fajta. Engen pl előreenged, más lányok előtt meg simán bemegy a terembe. Távolról észrevettem, hogy sokszor néz, de ha közelebb vagyunk akkor alig mer a szemembe nézni meg máshová néz. Ezek a tetszés jelei?
2012. szept. 18. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja,próbáld meg megkeresni a tökeit,mert úgy tűnik mintha ő nem találná
2012. szept. 18. 22:52
 2/3 Mókusgyilkos ***** válasza:
beszélgessetek többet menjetek 1ütt haza ilyesmi ha már 1x suli.. van 1 érzésem h nem 12.be vagytok szóval annyira még nem is lenne gáz így hozzá kezdeni aztán meg egész 1xűen elhívod valahova ha naon nem esik le neki. ha tetszel neki akkor sztem kb édes m1 h oldod meg úgyis örülni fog neki ha meg nem akkor nem.
2012. szept. 18. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer kell mellé ülnöd, állnod és kiderül. Szóval beszélgetést kezdeményezni vele, mert az egy dolog, hogy te érted a szitut, hogy úgy érzed, hogy megvannak a maga szándékai, de ha te nem csinálsz erre semmi lényegesebb cselekményt akkor egy idő után feladja. Szóval érdemes addig elkezdeni a lecsücsülök mellé és bekérdezek valamit, míg még mered!
2012. szept. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!