Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7.!
Van 1 olyan érzésem, hogy mi haverok leszünk :D
Naná hogy lehetünk!
Képzeletbeli pacsi!
A csajok amortizálódnak lefelé? Ha nem vetted volna észre - és most bocs ha valakit is megbántok ezzel- manapság inkább a férfiak azok akik ha elérik a 30-at már olyan szinten elhagyják magukat hogy az már szinte gusztustalan, a nők meg inkább a korukkal együtt érnek, válnak szebbé. A volt párom fiatalabb volt 1 évvel, most 25. Elhízott rendesen. Nem mondom hogy én meg a magam 26 évével valami nagyon jó csaj lennék, de nem néznek 22 évesnél idősebbnek és udvarolnak is rengetegen. Szerintem téves az, hogy a csajok azok, akik elhagyják magukat, ez inkább egyedenként változik, de tény, manapság a férfiak kényelmesedtek el túlságosan is...
Nem gáz ha a csajod idősebb, nekem a volt párom is fiatalabb volt és nem emiatt lett vége...
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!