Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a szexbaráts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szexbarátságról?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

Bárcsak létezne ilyen.. De kétlem hogy a lányok látnák ennek a szónak a nagyszerűségét.. :D

Tulajdonképpen ez lenne a módja a fiú-lány barátságnak, amiről azt mondják hogy nem létezik.. :D

(23/F)

KG

2009. júl. 31. 20:46
 2/18 A kérdező kommentje:

Létezik ilyen. :) Bár a lányok ha fiúbarátot akarnak, akkor általában nem ilyen barátságra vágynak. De előfordul, hogy mégis ilyen barátság lesz belőle. Ami nem feltétlenül rossz dolog, legalábbis az én tapasztalatom szerint. :)

L/23

2009. júl. 31. 20:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kifogásom ellene, ha mindkét félnek megfelel ez a felállás. Annak idején szívesen kipróbáltam volna én is, most már tárgytalan. :) De tény, hogy lányok közül nagyon kevés az olyan, aki egyrészt hajlik erre, és másrészt nem plázacica.
2009. júl. 31. 21:01
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Volt két ilyen barátom is. Mind a kettő intelligens, magabiztos, gyönyörű nő. Minden szép és jó, amíg el nem kezdtek egymás iránt érzelmet táplálni, vagy egy harmadik iránt.

21 F

2009. júl. 31. 21:18
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező egy 23 éves lány.. :P

Vajon megkérdezzem az adatait? :D

És a legutóbbi hozzászólásom 0%-ot kapott.. :(

Nem volt benne vélemény? Szerintem a szexbarátság csak király dolog lehet.. :D

(23/F)

KG

2009. júl. 31. 21:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, nekem tetszett a véleményed. És tényleg nem rossz dolog. :)
2009. júl. 31. 22:35
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező! Szerintem a kérdés további tárgyalásához tudnunk kéne az adataid.. :P És köszönöm hogy felpontoztál! :D

KG

2009. aug. 1. 08:05
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

Undorító!!!!!!! Pl:., gondoljatok bele srácok... Van egy barátilagos barátnőtök és azzal kufircoltok.... Beleszeretsz, de, neki meg van több ilyen kufircolós barátja....

20/F

2009. aug. 1. 13:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól függ, hogy milyen jellegű a szexbarátság..

Én például nem gondolok arra, hogy valakinek sok szexbarátja lenne. Szerintem a szexbarátság hasonlít(hat) egy komoly kapcsolatra, csak nincs az a "szeretsz?" "pütyürű mütyürűm.." "Mikor veszel feleségül" "Mikor mutatsz be a családodnak" "Nézd milyen ari kisbaba".

Egyszerűen csak van két barát, aki nem akarja elkötelezni magát, vonzódnak egymáshoz, és kellemesen együtt töltik az időt. Kiélik egymással a vágyaikat, és közben koncentrálhatnak a "karrierjükre". Anélkül hogy attól kéne tartaniuk, hogy a másik vár tőlük valamit, vagy valami nagyon komoly fojtogató dologban éreznék magukat.

Egyszerűen csak jól érzik magukat együtt és ebbe beletartozik a szex is. Ezt úgy is lehet hogy közben nem fekszenek le másokkal vagy csak nagyon ritkán. És ezt még csak el sem kell titkolniuk a másik elől.. Akivel ugyebár bármit megbeszélhetnek..:P

(23/F)

KG

2009. aug. 1. 13:45
 10/18 A kérdező kommentje:

Egyetértek az előttem szólóval. Ha vkinek ilyen jellegű barátja van, akkor az azért van, mert inkább egy olyan emberrel érzi jól magát, akit ismer. Szerintem sokkal jobb, mint az egyéjszakás kaland egy vadidegennel. És egy szexbarát mellett nem nagyon van szükség arra, hogy még mással is lefeküdjön az ember. De ez persze csak az én véleményem. :)

Milyen adatokra gondolsz, mit szeretnél tudni kedves KG? :)

2009. aug. 1. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!