Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, van köztetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, van köztetek olyan aki sok időt fektetett bele abba hogy összejöjjön egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amelyik nőbe igazán sok időt fektettem (egybe 3 évet, egybe 1-et, egybe 2-t), az egyik sem jött össze, mindegyik húzogatta előttem a mézesmadzagokat, ígérgetett, hímezett-hámozott, húzta az időt, aztán végül mégse. Akivel összejöttem, azzal mind összejöttem pár nap vagy legfeljebb pár hét alatt. Szóval ebből ítélve nem érdemes nagyon sok időt befektetni senkibe.
2012. szept. 17. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le, mindent elárul, h itt a kérdésnél aki sok időt fektetett egy nőbe, egyikük se ment semmire.
2012. szept. 18. 17:54
 13/14 anonim válasza:
Én... 4 évet. Minden húsvétkor locsolkodás, minden Valentin-napon, születésnapon, névnapon, karácsonykor... ajándék. Végül nem lett semmi. De megérte. Aztán elment a suliból, és egy ideig e-mailen tartottuk a kapcsolatot, ez ment egy évig. Nagyon magányos vagyok.
2013. júl. 15. 23:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Az itteni válaszokból is kiderül, h egyetlen lányért sem érdemes küzdeni.
2013. júl. 16. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!