Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félnek a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Anna kérdése:

Miért félnek a férfiak a lánykéréstől?

Figyelt kérdés

Párom 36 éves, én 24 leszek... 2,5 éve vagyunk együtt, de már vagy egy éve mondogatja, hogy tervezi megkérni a kezem... Ezt tényleg ennyire tervezni kell? Állítása szerint ő 100 %-ig biztos magában, de szeretne megbizonyosodni, hogy én is 100 %-os vagyok. (Mondtam, hogy azt azért remélem, hogy nem várja el, hogy én kérjem meg őt, ennél konzervatívabb vagyok.) Most diplomáztam, állást keresek. Legutóbb azt mondta, hogy ha lesz állásom és picit "lecsillapodtak" a tennivalók, akkor megkér. Hát ok. De mi köze ennek a munkához? Próbálom megérteni, mert persze más jellegűen önálló az ember, ha "rendes" főállású munkája van, de eddig is "külön kasszán" voltunk, tehát nem ő tartott el, mielőtt ezt bárki is félre értené. Állítása szerint nem anyagi okokból várná meg az elhelyezkedést...

Nos? Vélemények?

2012. szept. 17. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb fél az elutasítástól, nem szeretne úgymond pofára esni.
2012. szept. 17. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:

azért, mert végleges döntés, ezért rendkívül felelősségteljes

olyan, mintha nekünk szegezné valaki a kérdést: egyetlen nő vagy pedig a világ összes többi puncija

2012. szept. 17. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez GÁZ. aki komolyat akar állás nélkül is akar, ez nálam nem lenne befolyásoló tényező, nekem volt 4 éves kapcsolatom és semmi nem lett belőle...
2012. szept. 17. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is több mint 4 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk munkánk van minden rendben de engem sem akart még eddig elvenni. Rájöttem, hogy nem szabad eröltetni. Szerintem fél, vagy tényleg csak a megfelelő időt várja hogy rendezzétek a dolgokat. Várj még és legyél türelmes. Lehet hogy a legváratlanabb helyzetben fogja majd megtenni.
2012. szept. 18. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Am Mind annak ellenere hogy mar 2.5 eve 1 utt vagytok nem mukodik az csak ugy h na most meg ker. Nekem tervbe van a lanykam meg kereset de ide oda huzom halasztom szeretjuk 1 mast minden passzol de felek a pillanattol mi lessz ha nem et mond vagy nem tudom vagy be fejezodik az egesz kapcsolat vagy aaaa 24 eves fejjel de fosok :D de majd na nyarig kiderul h mi a szitu nyaron meg kerem udve 24 F
2013. jan. 7. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!