Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Én voltam, de utólag mindig bebizonyosodott, hogy csak fellángolás.
Barátomat őszintén szerelemmel szeretem. Volt, hogy megismertem valakit, aki mondjuk 1-2 hónapig lenyűgözött, meg érdekes volt, eldumálgattunk, és egy darabig jobban kijöttem vele, mint barátommal, de idő után ez az újdonság is elmúlt, és rájöttem, hogy hát igazából barátomat én még mindig sokkal jobban szeretem és nem ok nélkül.
Szóval azt kell eldöntened, hogy ez a lány csak egy "izgalmas új játék" , ami azért tetszik ennyire, mert még új, vagy mert valóban jobb, mint a barátnőd?
Nem lehet két lányt egyszerre szeretni! Másként lehet szeretni, de egyszerre nem.
Ha jól megvagytok a barátnőddel, nem is értem miért kacsingatsz más felé...
Akkor még sincs minden rendben annyira.
El kell döntened hogy melyikőjük fontosabb, melyikőjüket "szereted" jobban. Az új lány lehet hogy csak egy fellángolás, semmi több, ami idővel el fog múlni... Ha őt választod, akkor lehet hogy csalódni fogsz. A barátnődtől pedig tudod hogy mit kapsz, milyen a viszonyotok, hisz 3 éve együtt vagytok.
Minden ember érezhet rajongást, szimpátiát, vonzalmat egy ellenkező nemű iránt, aki nem a párja, de tudni kell ezeket a helyükön kezelni. Nem biztos hogy megéri elhagyni a 3 éves kapcsolatot egy fellángolás miatt! Sőt.
Csak te tudhatod mi a jó neked, hogy kit éri meg választani. De mindenképpen válasszál sürgősen mert ez egyáltalán nem korrekt a barátnőddel szemben. (még a másik lánnyal szemben sem.)
Basszus! Tudom,nem szép dolog ezt mondani,de megnyugtató,h nem egyedül vagyok ezzel!
Amit fent nem írtam le az az,h le is feküdtem vele! Ezért van leginkább lelkiismeretfurdalásom! Akkor most várjak amíg elmúlik ez a fellángolás?
Hát ne várjál semmire! Le is feküdtél vele?! Akkor már illett volna szakítani a pároddal. Ne hitegesd szegényt, ne játszadozzál vele!!!
Gerinctelen vagy!
Megdugni valakit könnyebb mint őszintének lenni mi?
Szomorú...
Remélem a barátnőd rájön erre az egészre és otthagy.
11:43-assal egyetértek. Nálam is hasonló volt, megismertem valakit aki pillanatnyilag jobban "érdekelt" mint a barátom, de rá kellett jönnöm,h a szerelmemnél senki nem jobb és fontosabb:) Nekem ö a tökéletes, ö kell, mégha vannak hullámvölgyek is, vagy esetleg valaki más "megtetszik".
Sztem kellenek ezek,h rájöjj mennyire szereted a barátod/nöd.
Nem hiszem el hogy szenvedsz. Sajnálom. Számomra a hűség szent és sérthetetlen és nincs bocsánat ha valaki hűtlen. Azt tedd másokkal, amit te is szeretnél hogy veled tegyenek...
Egy igazi ember nemet mond a "kísértésnek", vagy ha nem bír neki ellen állni, akkor szakít a partnerrel.
Ez a sorrend.
Nincs ilyen hogy "Jaj de boldog vagyok a párommal... Hupszi, megcsaltam őt mert ez a másik lány olyan szép, okos, és megértjük egymást."
Hogy én mit tennék?!
Férfiasan elé állnék és megmondanám hogy nem szeretem őt úgy ahogy régen, és meg tetszett egy másik lány, legyen vége.
Ha nem akarsz akkora fájdalmat okozni neki, ne mond el a részleteket, hogy mikor ismerted meg azt a másik lányt, hol, hányszor csináltátok... Nem kell elmondani hogy szexuálisan megcsaltad, de igenis meg kell mondani hogy van valaki más és ezennel lezárod a kapcsolatot.
Én ezt tenném.
Semmiképp sem maradnék így együtt egy lánnyal, mert nem tudnék a szemébe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!