Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj nem normális vagy csak nem tudja mit akar?
ma 12:21
Azt tudom hogy a külsőmmel nincs baj mert elég sok nőnek bejövök ezt tudom magamról,mert azért vannak visza jelzések és nem hinném hogy taszítanám őt.A nőkkel meg tisztában vagyok,ugyanis volt egy 4 éve kapcsolatom elötte és utánna számtalan barátnőm.
A te sztorid egy kicsit már,mert te megmondtad neki hogy mi a helyzet,de ő nem mondott nekem ilyet soha.Azt is tudom hogy bejön neki a külsőm,de mivel nem régen szakított arra gondolam hogy talán még nem áll készen nem hogy új kapcsolatra de még kicsit komolyabb ismerkedésre sem.
Hát sztem ha valaki nem meri megmondani öszintén, az a saját gyengesége. De emiatt a másikat hülyiteni... Merth a srác azt irja, jól elbeszélgettek. Nem kell akkor jópofizni, és finoman is lehet közölni ha valakit nem érdekel a másik. Képzelje bele magát az ö helyébe,h azt se tudja szegény mit gondoljon. Nem birom az ilyet...
De az is lehet amúgy,h azt se tudja mit akar annyira éretlen, akkor meg pláne hagyni kell.
Ejj, haver!
Sokat képzelsz magadról! Az, hogy volt pár nőd, rohadt nagy teljesítmény.. :D
Próbálkoztak nálam is olyanok, akiknek állítólag sok partnerük volt. És akkor mi van?? Ha nekem nagyon nem gyerebe az illető, felőlem lehet neki ötven akárhány múltbéli partnere, ettől nem lesz vonzóbb- sőt, kifejezetten nevetséges, hogy ezzel kérkedik és így próbál felszedni.
Nekem úgy tűnik, hogy le se szar. Amúgy ha bejönnél neki, keresne..
Az meg, hogy szerinted letilt.. Nem tudom, tudsz-e róla, de van olyan funkció,hogy "chat kikapcsolása" és senki nem lát. Ha meg letilt, minek rágod még a küszöböt?? Szánalom a köbön..
20N
Haver,ebbe ne menjünk bele,mert te jönnél ki szarul. :D Kettőnk közül nem én futok olyan után,aki le se tojja a fejem- de nem ám. :D
Én vagyok az,aki a párja ölelésében hajtja álomra a fejét. :)
És ha most nem haragszol,megyek eleget tenni "hitvesi kötelességeimnek". Neked meg további jó puffogást!:)
Nem futok utánna,innen látni hogy nem értetted a kérdést...
Az hogy hetenete írok neki az nem utánna futás.Akkor futnék utánna ha minden nap zaklatnám.Számomra érdekes a viselkedése ennyi.
Amúgy meg elég sz@r lehet neked ha kötelességből teljesíted az amúgy másnak természetes dolgokat..nem irigyellek cseppet sem,és a párodat sem hogy egy olyan emberreé van együtt aki kényszerből teljesíti a kötelességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!