Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjátok a távkapcsolatot?
Simán! Most küldtem neki három számot tele bombázókkal! Remélem tetszeni fog neki!
:D
2 évig volt kinn a vőlegényem Svájcban egyetemre.
Ha tehettük, minden másnap Skype-oltunk. Őszi-téli-tavaszi szünetben 1-1 hetet cseréltünk, én kimentem 1 hétre, utána ő jött ide. Előtte két évvel ismertük meg egymást, de elég erős volt a kapcsolatunk ahhoz, hogy kibírjuk. Valamilyen szinten mindkettőnknek bizonyíték volt, hogy ér a másik annyit neki, hogy képes legyen ezt végigcsinálni érte, azaz képes két évet így végighúzni, noha tudja, hogy mással ez könnyebb lenne. Miután hazajött, MA diplomaosztón megkérte a kezem. Novemberben esküszünk:)))
Köszi a válaszokat!
Második válaszoló gratulálok! :)
A mi kapcsolatunkban az a helyzet, hogy sajnos nem akkor beszélünk, amikor akarunk, hanem ez is meg van határozva, de van úgy, hogy 1-2 hónap is eltelik úgy, hogy nem tudunk beszélni, találkozásra pedig fél évnél előbb nem hiszem, hogy lesz alkalom.
Erősnek vélem a kapcsolatunkat, csak attól félek, hogy ő azt fogja hinni, hogy nem fogom kibírni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!