Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már jóval idősebb pasitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már jóval idősebb pasitok?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok :) Meg rövid kis sztorit arról hogy:

- hol találkoztatok?

- ki kezdeményezett?

- hol tartotok/mi lett a vége?

2012. szept. 16. 20:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A szülőknek semmi nem megfelelő... az apácazárda. na az nekik megfelelő volna... Minden pénisszel rendelkező figurával bajuk van... magyarul minden pasival... anélkül meg elég nehéz élni szerintem... -.-
2012. szept. 16. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem egy extrém nagy korkülönbség. Inkább a szüleidet kellene lassan rászoktatni arra, hogy ne akarják irányítani a magánéletedet.
2012. szept. 16. 21:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor rögtön jön az, hogy ááh tinédzser, úristen LÁZAD, csírájában el kell fojtani ezt stbstb... Pedig ha csak mindenkinek ennyi botrányos dolog lenne(ha egyáltalán annak mondható...) az életében mint hogy egy majdnem 10 évvel idősebb pasival randizzon máris szebb világunk lenne.
2012. szept. 16. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Én 20L, ő 30F.

Munkakapcsolatnak indult, de nem bírtunk ellenállni egymásnak... folyamatosan flörtöltünk, végül én léptem. 4 hónapja vagyunk együtt, szülők nem tudnak róla, nem is kell még szerintem.

Amúgy jól megvagyunk, nagyon szenvedélyes a dolog :))

2012. szept. 16. 21:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Egészen röviden tömören a kérdéseidre válaszolva:

- Buszon.

- Ő kezdeményezett egyszer teljesen váratlanul. Nem gondoltam volna, hogy meg fog valaha szólítani, mert az a szabály van nálam érvényben, akiért nagyon oda vagyok azzal sosincs semmi, mert akkor le vagyok fagyva és... Legalábbis eddig mindig így volt.

- Hát ez most is így sikerült...

Én 21, ő 50 körül.

2012. szept. 16. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:

A sztori: tàborban(fesztivál szerû) ismerkedtünk meg pár órával hazaindulása elõtt. Talán akkor még szó sem volt a konkrét korkülönbswégrõl azthiszem, egyébként akkor mèg külön országban éltünk. Másnap keresett, akkor átbeszéltük a dolgokat és kiderült, hogy szinte 15 év a korkülönbség köztünk. Tudom, furcsán hangzik, de nem riadtam vissza, nagyon megtetszett volt Õ nekem akkor. Szerencsémre szüleim támogattak és már bemutatkozáskor megkedvelték õt. 1 évig éltünk távkapcsolatban, most júliusban költöztünk össze. Hogy milyen a kapcsolat? Õszintén szólva jobbat nem is kìvánhatnék magamnak.

Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy soha nem szabad korkülönbség alapján ìtélni.

Kérdezõ, te is hasonló helyzetben vagy? Ha bármilyen tanácsra lenne szüksèged ìrj nyugodtan.

Egyèbkènt èn 18 õ 33.

2012. szept. 17. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát köztünk 10 év van! :) több mint 13 hónapja vagyunk együtt! :)
2012. szept. 19. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

20 évesen ismerkedtem meg egy pasival az interneten, ő kezdeményezte az egészet..elkezdtünk találkozgatni, majd össze is jöttünk. Egy évig voltunk együtt. Ő 36 éves volt :)

22/L

2012. szept. 19. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:

A párom 40 éves lesz februárban, én 24 leszek nemsokára. Munkahelyen ismerkedtünk meg, ő fűzött, én ellenálltam a kora miatt. 3 éve vagyunk együtt.

Jelenleg együtt élünk, és várjuk az első babánkat :)

2012. szept. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!