Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan helyzetben, hogy letérdeltetek?

Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonlo helyzetben?Szakított velem a csajom kb.2hónapja 2 év után! Volt utánnam egy pasi akivel találkozgatott de nem lett belöle semmi! Hála az istennek gondoltam!Talán van még esélyem nála!Gondoltam Én!Ugy is volt,hogy elgondolkozott rajta,hogy probáljuk meg ujra de még nem tudja!Én mondtam neki mindent amit ugy éreztem!Feleségül venném,vele élném le az életem!!!Elment következő hétvégén egy buliba ahol megismerkedett egy drogos kis köcsöggel akit Én ismerek!Erre nem vele jött össze!!! Ma meg jöttek velem szembe kocsival!!! Na most letérdeltem igazán!!!! Mi a faszt csináljak!Kivagyok!!!
2012. szept. 16. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és akkor már KFEÉLJETEK is egy jót.
2012. szept. 16. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Letérdeltél? Állj fel és porold le a térded. Ne legyél már anyámasszony katonája. Elhiszem, hogy sz*r, de mivel lesz jobb, ha hisztizel, meg vered magad a földhöz? Lépj tovább! Ha egyszer elhagyott, nem gyanítom hogy egy lánykérés visszacsábítaná hozzád!
2012. szept. 16. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
ÓÓÓÓ, Legyen már gerinced! Meg eszed! Amelyik kapcsolat már egyszer bizonyítottan nem működik, azt érdemes inkább mihamarabb leépíteni, mert még ha vissza is könyörgöd magad, középtávon megint megszívod. és csak az idődet fecsérelted! Örülj neki, hogy új lappal indulhatsz! Csaj meg annyi van mint a nyű.
2012. szept. 16. 18:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Bárcsak már ott tartanék,hogy leszarom és tovább tudok lépni!Remélem mihamarab jobban leszek!!!
2012. szept. 16. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban a lánynak kell letérdelni.
2012. szept. 16. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Hamar fejezd be az önsajnálatot. Az élet része a veszteség is. És nem ez az utolsó hogy találkozol ezzel. Foglald el magad, csinálj valami olyat amit szeretsz. Hobbi sport stb. Sokat segít.
2012. szept. 16. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!