Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdöbbentő dolog derült ki róla? Most mit tegyek?
Igazából már egy jó féléve két fiú között őrlődöm. Az egyik a barátom,akivel már többször szakítottunk,mert lapos volt a kapcsolatunk,és akkor van egy másik fiú.(!)
Most erről a másik fiúról lenne szó. Eleinte elég ellenszenves volt nekem,ilyen csak a bulik,csak a pénz,csak az élvezetek hajszolása típusú ember ,és ráadásul még büszke is rá, olyan hatalmas nagy egója van,hogy az már fáj,és ráadásul nem is nagyon lenne rá oka,elég beképzelt. Namármost,ilyen haveri szinten elkezdtünk ismerkedni,mert sokszor úgy adódott,hogy találkoztunk véletlen. Ahogy kezdtem egyre jobban megismerni,egyre kevésbé látszott olyan rossznak,egész aranyos volt,meg rendes,ami nekem meglepő volt,mert nem így képzeltem el. De hátsószándékot sejtettem emögött is,arra gondoltam,biztos azért ilyen,mert tetszem neki,és így akar elcsábítani. Végül ezt a szemére is vetettem,és ekkor jött a megdöbbentő dolog. Ugyanis kiderült,h ő csak azt látta rajtam,h ellenszenves vagyok vele,és nem értette,hogy miért,ezért elhatározta,hogy bebizonyítja,hogy ez nincs így,ezért volt a sok kedvesség meg minden,bevallotta,h jóval később meg is kedvelt engem,de mivel tudja,h kapcsolatban vagyok,ilyen szándékai nem voltak,h elcsábítson. Most mit csináljak? Én ezt nem gondoltam volna róla,én tényleg azt hittem,hogy egy link alak. Azóta hogy ezt elmondta persze eléggé közömbös lett velem,kerüli a társaságomat.
Kár lenne veszni hagyni ezek után ezt a kezdődő kapcsolatot.
Legyél kedves vele, nem marad közömbös, hidd el.
Szóval ilyen rosszfiú imidzse volt,és most kiderült,h mégsem az. Van ilyen. Hát nem tudhattad előre,hogy milyen valójában. Mindenesetre érdekes. Egész véletlen nem azért izgatja most is a fantáziádat,mert közömbös lett,meg kerüli a társaságod? Hiányzik a kedvesség mi? Hát az h a barátoddal így megszokásból együtt vagytok,semmi baj sincs,ti dolgotok. Ha a másik srác ebbe a kapcsiba nem avatkozik bele,akkor végül is csak rajtad áll,h melyiküket választod. Valószínűnek tartom,hogy valamit azért csak érez irántad a srác, de az is lehet,h megpróbálja magát túltenni rajtad. Szerintem egész intelligensen viselkedett,ahhoz képest hogy egy link alak.
Szerintem ne csinálj semmit! Ha neked van pasid,hát maradj vele,ha az úgy jó...Ha meg ez a másik srác kell neked mégis,akkor beszélj vele erről,nem tudom. Utólag már nem könnyű okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!