Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyit vagytok hajlandóak várni?
Figyelt kérdés
Ha összejöttök egy lánnyal, és mondjuk nem csak megfektetni akarjátok, hanem tényleg úgy gondoljátok hogy ebből kialakulhat valami komolyabb is. Mennyit vagytok hajlandóak várni az első együttléttel, és ha a csaj nagyon húzza-halassza a dolgot, mennyi idő után léptek le?2012. szept. 15. 22:00
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, mivel ebben az életben még nem tapasztaltam.
19/F
2/14 anonim válasza:
4 hónap járás után. Az udvarlás nem számít bele.
4/14 anonim válasza:
Ha van dugi partner akkor sokáig.
5/14 anonim válasza:
én nem erőltetném bármeddig várnék
6/14 anonim válasza:
Ameddig akarja,ha készen áll akkor szól.
21/F
7/14 anonim válasza:
Ha nagyon szeretem, akkor addig várok amíg ő készen nem áll rá és nem lépnék le. Viszont azért orál lehetne addig. Nekem elég az is ha őt kényeztethetem.
8/14 anonim válasza:
33f, max 4.-5. randi mivel nem vagyok már kis tini, hogy hónapokig kézen fogva sétáljunk.
9/14 anonim válasza:
Érdekes h mindenki azt írja h BÁRMEDDIG VÁROK. De nekem 1etlen haverom sincs, aki több mint 6 hónapig várna... 19/F
10/14 anonim válasza:
Ja, ez szerintem is csak marketing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!