Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy érettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy érettebb vagyok a korosztályomnál? 14/l

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy ők nem gondolnak előre, a jövőre, de én igen én tudom mit akarok elérni. Baj, hogy érettebb vagyok?
2012. szept. 15. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet hogy minden tini érettebb mint az átlag? Most mi az átlag?
2012. szept. 15. 21:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy álmodozol, és van egy jövőképed, még nem leszel érettebb másoknál.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas baj, menj el a Hargitákba tehenésznek.

Nem értem az ilyen kérdéseket minek feltenni :D

4/16 anonim ***** válasza:

nembaj.

Én is leszarom korosztályom, meg a tőlem fiatalabbakat általában. Olyan kis hüly3, sok ember, meg vinnyog, meg sír, meg bebäszik minden hétvégén. Én meg nem szeretek érzelmek nélkül bäszni! Idősebb csajokat szeretem, viszont ők engem nemhiszem, mert babaarcom van. Beszoptam! Szűzen fogok megpusztulni!

2012. szept. 15. 21:47
 5/16 anonim ***** válasza:

1,ez önismereti kategóriába v nem tudom hova, bárhova, de nem ide illik....

2, aki már gimi előtt áll, az eleve tudja h milyen irányba akar kb. menni...ez miért olyan nagy szám.

3,Az utolsó kérdésed, az hogy baj-e h ilyen vagy, megcáfolja hogy tényleg ilyen érettebb fiatal lennél

2012. szept. 15. 21:47
 6/16 anonim ***** válasza:

nem hinném, hogy érettebb vagy..

Én magamra főzök, mosok, takarítok kb egyedül lakom 16 leszek magamnak kell beosztani úgy a pénzem, hogy elég legyen addig míg apám hazaér suliban kell teljesítenem minimum a 3-4 szintet állataimat kell ellátni(3 macska,1 kutya)fűteni nemsoká magamra(fafűtéses ház) és még ha így is azt merem mondani, hogy kicsit érettebb vagyok mint a korosztályom egyből jön az off.. szóval nem nem vagy érettebb csak úgy érzed.

2012. szept. 15. 21:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem, hogy azt érzem, hogy fura vagyok, mert nem járok el bulizni, nem szeretem azokat a zenéket mint az összes többi gyerek! Én gondolok arra, hogy tanulni kell, hogy legyen belőlem valaki!
2012. szept. 15. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:

még jó, hogy 14 évesen nem jársz el bulizni basszus...

én 16 vagyok és nem járok el...

2012. szept. 15. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Attól még nem érettebb vagy. Csak megnevelt. És nem is lenne ilyen gondolatod, ha a többi 14 éves kispulyát az idióta szüleik nem engednék éjfélig eljárni buliba, meg nem csak félévente néznék meg a gyerek jegyeit
2012. szept. 15. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Az érettség ott kezdődik, hogy pontosan tudod, hány éves vagy, és a korodnak megfelelően viselkedsz. Nem gyerekesebben és nem felnőttesebben.
2012. szept. 15. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!