Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segíség? Barátom van, de mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíség? Barátom van, de mást (is) szeretek. ( bővebben lent )

Figyelt kérdés
Egy éve van stabil,jól működő párkapcsolatom,de úgy egy hete tetszik az új osztálytársam,aki idén jött az osztályba.a barátomat 100%osan ismerem,bízunk egymásban,az osztálytársammal sosem dumáltam,semmit sem tudok róla,csak a külseje tetszik.mindez akkor keződött amikor a sráccal álmodtam úgy egy hete.előtte max havernak tudtam volna elképzelni,meg sajnáltam hogy senki nem dumál vele,ki van közösítve( én is ilyen vagyok)de mostmár nem tudom mit érzek.nem tudom hogy felejtsem el,ha minden nap látom :( nem akarom elveszíteni a barátomat,a srácot meg ilyen szempontból el akarom felejteni.kérlek segítsetek,normális válaszokat . :(
2012. szept. 15. 18:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
rendben,köszi mindenkinek :)
2012. szept. 16. 21:41
 12/12 A kérdező kommentje:
rendben,köszi mindenkinek :) igen,valószínűleg nem szeretem az új srácot,remélem elmúlik nemsokára az a hülye érzés.
2012. szept. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!