Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíség? Barátom van, de mást (is) szeretek. ( bővebben lent )
Szerintem nem szabad a hirtelen fellángolást összetéveszteni a szerelemmel. Nem szerethetsz olyat, akit nem ismersz, amit érzel az a vonzalom, nem szeretet!
Egyébként pedig ilyen mindenkivel van és elmúlik. Egyébként gondolj bele, emberek vagyunk, szerinted aki mondjuk 20 év házasságban él a párjával, azzal egyszer se történik meg olyan, hogy megtetszene más, vagy megkívánna valakit? Szerintem aki ezt állítja, az egészen biztosan hazudik!!! Persze, a szerelmek is így kezdődnek, hogy hirtelen vonzódni kezdesz valakihez, aztán ennek hatására megismerkedtek, megszereted, összejöttök...stb. De az érzelmeket táplálni kell, nem véletlenül mondják így. Ha te ezt nem akarod, és nem közeledsz fel, és megpróbálod elterelni a gondolataid, akkor azok az érzelmek el fognak múlni, rövid időn belül. Ez csak elhatározás kérdése, rajtad múlik... Szerintem nem kellene egy jól működő kapcsolatot felrúgni egy ismeretlen emberért...
Én is így jártam. Nem volt nagyon jó kapcsolatom, nem voltam boldog, de amíg szerettem másra sem néztem. Szép lassan viszont kiölte belőlem a szeretet a "kedves" megjegyzéseivel és tetteivel ezért eltávolodtam tőle és közben nagyon beleszerettem valaki másba. Plátóian persze, elakartam nyomni az érzést, de nem sikerült. Iszonyat nagy teher volt, a barátommal voltam még mikor már mást szerettem. Szakítottam vele. Akkor egy kő esett le a szivemről.
Ha beleszeretsz a másikba, eljön neked is az idő amikor döntened kell, mert nem fenntartható állapot ez hidd el nekem! Felőröl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!