Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak barátság kialakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak barátság kialakítására vagyok képes lányokkal?

Figyelt kérdés

Szóval, ha megtetszik egy csaj, elkezdek vele beszélgetni, elkezdem megismerni, nem nyomulok, próbálok jófej lenni.... aztán jön az hogy tanácsot kér tőlem hogy hogyan jöjjön össze egy fiúval.... vagy valami hasonló.

Lényeg hogy pár nap alatt (ha adnak rá esélyt, ami nem gyakori) közel tudok kerülni hozzájuk, de csak úgy mint barát, eszükbe se jut úgy rámnézni mint egy pasira.

Néha már azt érzem/gondolom hogy olyan vagyok mint a filmekben azok a nyomorékok akik közel állnak a jócsajhoz, a csaj mindent elmond neki,de eszébe sem jut a gyerek mint pasi.... na ez miért lehet?

2012. szept. 15. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert homár vagy.
2012. szept. 15. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért kér tanácsot, mert nem akar megbántani azzal, hogy lekoptat, hanem így érzékelteti, hogy nem Te vagy a kiszemeltje és esélyed sincs. Ez egy közepesen finom megoldás.

Aggódnod nem kell, olyan ocsmány medvedisznóembereknek is jó csajaik vannak, hogy néha csak nézek...

Neked is meglesz majd egy jó kis luvnya.

2012. szept. 15. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy, és pénzed sincs.
2012. szept. 15. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen 2 éve ezt mondtam én is hogy majd lesz. Jah am 18 éves vagyok... nem volt még soha barátőm.
2012. szept. 15. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy nincs pénzem, vagyis nekem tényleg nincs, szüleimnek viszont sok van. Elég gazdagok vagyunk, de akk valszeg tényleg a küldőmmel van baj
2012. szept. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!