Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm másik városba ment tanulni, és sokat idegeskedek. Mit tegyek? (részletek lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm másik városba ment tanulni... 2 és fél éve vagyunk együtt, minden rendben, nem veszekszünk, mindent megbeszélünk. A legfőbb baj, hogy csak 2 hetente tudunk találkozni, akkor is max. egy napot. Nagyon féltékeny típus vagyok, pedig tudom, ez nem túl jó egy kapcsolatban. A barátnőm egy nagyon kedves, aranyos lány, de van egy rossz tulajdonsága, nagyon könnyen maga köré csavarja az újonnan megismert fiúkat. Nem mondanám hogy direkt, de szerintem egyszerűen jól esik neki ha a középpontban lehet. Ugye, egyetemen nem lehet azt mondani hogy csak lányokkal legyél... Eltelt pár hét és máris rengeteg fiú ismerőse van, persze lány is. Nemrég egy új barátjánál volt, és kaját csináltak, együtt mentek boltba stb. Ez még nem zavarna annyira... De a srác már kérdezgeti mikor főznek megint, mikor mennek vhova újra. Nekem ez tiszta nyomulásnak minősül. Mit gondoltok? Mit tegyek, hogy ne összeveszés legyen a vége?2012. szept. 15. 02:18
11/11 A kérdező kommentje:
De régen voltam már itt... Összefoglalva pár sorban:
Összevesztünk párszor, közben én is arra az egyetemre mentem mint ő, kibékültünk, összeköltöztünk. Most minden rendben.
2015. nov. 5. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!