Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nincsenek barátaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Nem vagyok barátkozós típus egyáltalán. Nincs olyan barátom, akivel el tudnék menni ide-oda. A régiek valahogy elmaradtak, újakat meg nem szereztem. Szeretnék néha elmenni szórakozni, de ezen kívül annyira nincs igényem a barátságra, pl. hogy kibeszéljem magam valakinek vagy ilyesmi. Igazából olyan szempontból zavar hogy párkapcsolatban mindig felmerül a téma, hogy miért nincsenek barátaim, meg hogy a páromnak vannak, és ő elmegy velük, én meg vagyok maradnék itthon egyedül, vagy az ő barátaival mehetnék. És ezt így szégyenlem, mert valahogy nem tartom normális állapotnak, meg a pasik sem, ezért kamuzok, hogy ne nézzenek "furának" vagy távkapcsolatot kezdek, hogy ne derüljön ki. Igazából nem is tudom, hogy szerezhetnék barátokat, már egy ideje ugyanabban a környezetben vagyok, és fogalmam sincs, hogy jutnak el az emberek az idegenségtől odáig, hogy elmennek együtt bulizni. Ahhoz is barátok kellenének, hogy új barátaim legyenek, mert akinek nincsenek, arra mindenki furán néz. Mégha el is mennék ismerkedni mondjuk egy tanfolyamra, megismerkedek vkivel, akkor is ketten menjünk bulizni? Vagy ő a barátaival, én meg egyedül? Az ciki. Valahogy ördögi körnek érzem. Mit tehetnék?
2009. júl. 30. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek barátaim, elég régóta és ezért már megszoktam. Mert mindent meglehet. Hidd el, a barátság is olyan mint a szerelem, jön magától ha eljön az ideje. Töltsd azzal ezt az időszakot, míg nincsenek barátaid, hogy olvasgatsz, tanulgatsz számodra érdekes dolgokról. És nem a bulizás az, ami kiteszi az emberek életét, okosodj míg mások szórakozóhelyen vannak, és majd amikor már lesznek barátaid, belekerülsz egy társaságba akkor te leszel az akit hívnak bulizni. De addig is a köztes időt hasznos dologgal tölthetted el:-)
2009. júl. 30. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Tudom ez nem nyugtat meg, de én úgyanígy állok. Csak nekem még barátom sincs. én már lemondtam az egészről. Ha a tesommal(nővérem) tudok eljárok ide-oda, de nem bulizni.Mondjuk olyankor meg elég furcsán érzem magam...Szeretem őt meg minden, de ő szép sikeres, va barátja, megfrdulnak utána sz utcán. Én meg mellette csak egy szürke kis egér vagyok.

Bocsi, csak ezt most ki kellett írnom magamból. Am mennyi idős vagy??

2009. júl. 30. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:
22 vok. igazából már 4 éve ez van, szóval már nem egy átmeneti, várakozó állapot. suliban megismerkedtem 2 csajjal, bulizósnak tűntek, de kiderült, hogy nem azok, egyik itt is hagyta, a másik meg nem jön sehova. többiekkel meg nem barátkoztam, és már nem tudom, hogy kezdhetném el 3 év után. furának gondolnak ők is. pedig csak egyszerűen nem tudom, hogy kell barátkozni és félénk vagyok.
2009. júl. 30. 21:38
 4/8 Odin777 ***** válasza:

nem gáz hiszen hullik szét a társadalom :D

én is hasonló cipőben... szintúgy bár én a leírt tanács szerinte tettem ..és bejön ..akiket most ismerek osztálytársak, és tényleg velük elmegyek néha bulizni , jó hogy már sokminden érdekel engem is így én lettem a legérdekesebb köztük :D

mások mint én de felismertem hogy pont ez a lényeg egy osztályban ,hogy keveredjenek a stílusok ,de még egy baráti körben is jól működik csak mindenkinek ble kell tennie magát és persze mindig kell egy ösztönző alkat aki mindenkit összefog kicsit. és ez a szerep amit bárki fölvehet .. én így tettem és utána a visszahúzódóbbak is elkezdtek a mintát követni..:D

csak most nyár van és eggyik se ott lakik ahol én :) tényleg ördögi kör de minden esetre 1-2 jobb barátságot látok kialakulóban hogy aztán az élet merre sodor az lutri és persze ott is lehet majd érdekes embereket találni mert sok ilyen van mégha nem is látszik rajtuk

2009. júl. 30. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:

És nem tanulsz vagy nem jársz vmi tanfolyamar, ahol könnyű az smerkedés???

Tudod én 17 éves vagyok és bár én is szoktam msn-ezni, nem vagyok annyira a híve.Inkább csak a távoli ismerősökkel szoktam beszélni. de az én korosztályom már csak ebben él. Szinte mindenki. Ami megnehezíti azt, h meg ismerkedjek valakivel. Lehet, h ódivatú vagyok, de nem vagyok a netes kapcsolatok híve...

Na m1.

Amiatt meg ne izdulj, h ha megismerkedz vkivel és vinné a barátait bulizni, mert akkor velük is megismerkednél és így folyamatosan nőne a baráti köröd.

2. válaszoló voltam

2009. júl. 30. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Atól függ, hogy milyen barátod nincsen. Ha bulizós barátod nincs annak inkább örülj, mert megszívod...az ilyen emberek szeretnek kibeszélni, egy idő után más társaságot keresnek, és kb leszarják a fejedet... amúgy, ha összeismerkedsz vkivel, és az ő barátaival mész el, ne érezd magad rosszul, ha mindig így lesz, akkor télleg sose lesz barátod. azt meg sztem nem szeretnéd. biztos találsz olyan embert akivel megértitek egymást. sok sikert kívánok ehhez neked! és fel a fejjel, ne szorongj, attól csak rosszabb lesz.
2009. júl. 30. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 20éves csaj vagyok és nekem sincsenek már vagy 3éve, pasim miatt eltávolodtam tölük anno. (mert ugye nem jártam ki 7végén hanem pasimhoz mentem stb.)

És azota nem találok olyan embereket, akikkel normális kapcsolatot lehetne kialakitani.

Pedig sokszor én is egyedül vagyok, ha épp nem a pasimmal vagyok, akkor tök rossz h nem tudok senkit elhivni pl moziba, vagy vásárolni, bulizni..!

Hát, nem tudom, reménykedek azért h nem lesz ez mindig igy s tényleg találni fogok barátokat.

De én megőrülök ettöl az egésztöl már :S

2009. júl. 31. 11:03
 8/8 anonim válasza:

11:03 És nem gondolod,hogy ez ellen lehetne mit tenni? Mármint ha olyan jó "barátok" voltatok akkor nem ártana ha kezdeményeznél,mert nem repül bele a sült galamb a szádba (ezzel nem megsérteni akarlak).

Mert szép dolog a szerelem,de ha már most nem vagy teljesen boldog akkor mi lesz 10év múlva?! De én nem ismerem a helyzetedet,de ÉN a te helyedben nem hagynám,mert gondolj csak bele ha a barátod végett nincsenek barátaid akkor ezen csak te tudsz változtatni. Mond el neki mit érzel és szeretnéd ha némiképpen visszaállna a régi rendszer,mert ha igazán szeret akkor nem szab ehhez feltételeket és azt akarja,hogy boldog légy!!!!!

2009. aug. 3. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!